1.10.2015

Meikkisävyjä mukavuusalueeni ulkopuolelta. Haute Couture - MUSin lokakuun 2015 look. Swatcheja ja meikkikuvia


Ahkerat tyypit Make Up Storella tuottaa uuden minikokoelman meikkejä joka kuukausi! Lokakuun kokoelma on nimeltään Haute Couture.

Lookin kuva on minusta omituisella tavallaan upea. Mutta!


Kuvan perusteella tämä look on vähän hankala kääntää tavallisen meikkaajan arkimeikiksi! Ohimoilta alaspäin valuva pinkki poskipuna, punertavia sävyjä silmien ympärillä ja tummat kiiltävät huulet... Kaikki kerralla. Whaat? Johonkin omituisia muotiluomuksia esittelevaan näytökseen varmasti sopisi hyvin, mutta ihan tavalliseen elämään? Ootteko tosissanne?


Look koostuu kolmesta Microshadow-puuteriluomiväristä ja yhdestä huulikiillosta. Kaikilla on jokin muotimaailmaan liittyvä nimi.

Fashion, Catwalk, Style.

Lohenpunaiseen vivahtava vaaleanpunainen Style on hiukan hohtava, satiininen luomiväri jota hyvinkin pystyy käyttämään poskipunana. Ilmeisesti juuri tällä sävyllä on lookin mallin posket maalattu. Kokemuksesta nyt osaan sanoa että tätä sävyä on helppo häivyttää jopa kalpealla iholla.

Koostumus on hiukan kuivahko ja luomiväri on kevyemmin pigmentoitu kuin lookin kaksi muuta sävyä. Siveltimenvedoista luomivärin pintaan muodostuu runsaasti irtonaista luomiväripölyä.

MUS Microshadow Style

Silmämeikissä tykkäsin käyttää tätä häivytyssävynä pehmentämässä vahvempia mattasävyjä. Ja jos sen painelee ihoon sormenpäällä, sävy toistuu luomella ihan yhtä vahvana kuin napissa.

Saviruukun pintaa muistuttava mattainen oranssi Catwalk tuntui minusta itselleni vaikeimmalta väriltä. Minä ja oranssi ei oikein tulla toimeen. Miellän itseni sävymaailmalta viileähköksi ja vähän välttelen lämpimiä, murrettuja sävyjä. Ja tämä oranssi on pigmenttinen, vahva, umpimatta ja sävyltään sellainen murrettu, syksyinen, kuin kuihtuneet lehdet maassa. Tai ruoste!

MUS Microshadow Catwalk

Minun suosikki tästä setistä on matta punaruskea sävy Fashion.
Superpigmenttinen, häivyttyy pehmeästi, ei juuri karise. Tällä voi tarvittaessa piirtää koko silmämeikin - pystyy käyttämään rajausvärinä, tekemään varjostukset. Jos tällä haluaa tehdä rajauksen, luomiväriä ei edes ole välttämätöntä kastella koska se on erittäin pigmenttinen kuivanakin.

MUS Microshadow Fashion

Minikokoelman tähti on huulikiilto Haute Couture. Juuri sopiva tähän syksyyn, se on kuin sulaa tummaa suklaata. Pakkauksessaan upea, syvä punaruskea sävy.


Huulilla kiilto on aika läpikuultava, ei läheskään niin dramaattinen mitä ensin odotin. Ilmeisesti lookkikuvaa varten huulet on pohjustettu jollain hyvin tummalla rajauskynällä tai huulipunalla ennen huulikiiltokerrosta.

Tältä se näyttää mun huulilla, yksi kerros kiiltoa eikä mitään muuta.

Halusin kokeilla myös näitä oudonvärisiä luomivärejä :)


Ja tältä näyttää Haute Couture-sävyillä tehty (oikeastaan nopeasti ennen töihin lähtöä kokoon köhelöity) meikkini. Päätin etten kopioi kuvan meikkiä koska öh - se look ei oikein istuisi mun kasvoihin. Vieraissa sävyissä on muutenkin tarpeeksi haastetta :)

Käytin oranssia koko luomella, tummaa punaruskeaa ulkokulmassa ja varjostuksena sekä alaluomen rajauksena ja häivyttelin vaaleanpunaisella.

Rajauksena MUSin Cake Liner Black.


Kokeilin vaaleanpunaista sävyä Style myös poskipunaksi, miksei!

Mitä mieltä kokoelmasta? Iskeekö ruskan sävyt meikkiväreinä? Mitä mieltä punaruskeasta huulikiillosta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!