12.10.2015

MUS Microshadow Magic. Miten käyttää punaviolettiä luomiväriä niin ettei se näytä mustelmalta luomella?


Make Up Storen puuterimainen luomiväri Microshadow sävyssä Magic* on mun tämän syksyn toistaiseksi käytetyin luomiväri! Magic tai ei, tämä sävy tuntuu sopivan melkeinpä mihin tahansa meikkiin.


Sävy ei ole kunnolla viininpunainen eikä selkeästi violetti vaan siltä väliltä.


Koostumus ei ole täysin matta mutta luomivärin kiilto on sen verran kevyttä sorttia, että Magic käy hyvin varjostuväriksi jopa minun "aikuisilla" luomilla.

Laatu on loistava. Pigmenttiä riittää, häyvyttyvyys on huippuluokkaa ja luomiväri ei edes karise.
MUS Microshadow Magic


Tiedän että muutamat mun tutut välttelee tuollaisia punertavia violettejä "mustelmaisen" lookin pelossa. Ymmärrän että voi olla hankalaa käyttää sävyä joka on niin lähellä aitoa mustelmaa että sitä ei oikein uskalla luomille sivellä, ettei naapurit ajattele kummia. Itse taas tykkään juuri punertavista violeteistä ja punaliloista sävyistä silmämeikissä! Varsinkin violetit ovat minusta ihanan syksyisiä sävyjä.


Jos luomivärin sävyssä piilee riski että se näyttää iholla mustelmalta, niin ehkä kannattaa pitää silmämeikki hyvin selkeänä. Epämääräisesti luomelle tuputeltu violetti luomiväri tosiaankin saattaa näyttää omituiselta!Tumma rajaus yläluomella antaa meikille skarppiutta. Vaalea sisäkajal kirkastaa ja "valkaisee" sisäluomea. Tykkään myös pitää silmämeikin muodon simppelinä ja selkeänä punertavien luomivärien kanssa leikkiessä. Vaalea luomiväri (sisäkulmassa, kulmaluulla ja silmämeikin ulkoreunalla ohimolla) pitää meikin ulkoreunat siisteinä ja helpottaa punavioletin häivyttämistä.

Tässä meikissä Magic on pääroolissa melkein koko luomella.

Sisäkulmassa ja kulmaluulla vaalea MUS Microshadow Arctic*.
Rajauksena ja ulkokulmassa tumma MUS Microshadow Cupol.


Myös tummat silmänaluset kannattaa meikata piiloon, violetti luomiväri kun korostaa sinipunertavaa sävyä silmien alla.

Poskipunana Lily Lolo Tickled Pink. Tykkään tästä hohtavasta beigesävyisestä punasta lilojen ja violettien silmämeikkien kaverina. Vaaleanpunainen poskipuna olisi makuuni ehkä liian viileä tässä meikissä.

Ja tosiaankin, Magic ei edes karissut silmien alle! Teen aina silmämeikin ensin että voisin "siivota" silmänaluset ennen pohjan tekoa, mutta tässä meikissä mitään ihmeempää "siivottavaa" ei löytynyt :)

MUS Microshadow Magic, Arctic, Cupol

Näillä meikkasin.

Kuten sanoin, Magic on ollut ahkerassa käytössä viime aikoina. Tässäpä vielä kuvia meikeistä, joissa olen käyttänyt tätä sävyä.

Kevyenä varjostuksena, yhdistettynä pinkkiin liikkuvalla luomella.

Yhdistettynä ruusukultaan ja punaruskeaan.

Yhdistettynä mustaan ja moniväriglitteriin.

Tällä tulee hyvin pehmeä ja kiva varjostus. Joten ei oo mikään ihme että Magic on mun luottosävy just nyt. Ehkäpä juuri siksi aion piilottaa sen viikoksi meikkilipaston alimpaan laatikkoon, niin ehkä pääsen käyttämään muitakin luomivärejäni!


Mitä mieltä violetistä? Hankala vai ihana? Vai molempia?

MUS Microshadow Magic n. 17€

* Luomivärit saatu MUSin lookkiesittelynäytöksen yhteydessä osana goodiebagiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!