1.10.2015

Syyskuun 2015 suosikkituotteet


Ihanaa lokakuuta kaikki!

Tavallaan tuo syksyn eteneminen ahdistaa, kuulemma nyt viikonloppuna saattaa jo tulla lunta... En ole sellaiseen vielä henkisesti valmis! Mutta toisaalta nautin valtavasti metsien väriloistosta ja syksyisestä haikeasta tunnelmasta. Nyt kerron niistä muutamista kosmetiikkatuotteista, joista oli mulle iloa ja hyötyä  syyskuun aikana.


Kesän loppupuolella otin pikkuhiljaa käyttöön uuden retinolivoiteen yöajan hoitotuotteeksi. Paula's Choice 1% Retinol Treatment on sen verran tujua tavaraa että suositellaan aloitella varovasti ja käyttää aluksi esim. vain joka toinen ilta. Tällä hetkellä käytän tätä n. viitenä iltana viikossa. Ihana aine ja vaikutuksen huomasin ihossa jo parin viikon käytön jälkeen. Kirkkaampi iho, supistuneet huokoset, lisäksi suurin riesa eli ihon rasvoittuminen pysyy nyt hyvin kurissa. En ole kokenut mitään epämiellyttäviä sivuvaikutuksia kuten kutinaa tai ihon kesimistä tai ärtymistä, varmaan juurikin siksi että aluksi käytin tätä vuorotellen toisen yövoiteen kanssa.

Kynsilakat Paula (kirkas viileään taittuva vihreä) ja Mirjam (fuksiapinkki). Melkein koko syyskuun ajan käytin jompaa kumpaa näistä MUSin glossy-sarjan cremelakoista. Peittäviä jo yhdellä kerroksella, kestävät mun kynsillä ainakin sen viisi päivää (häpeä, Dior!) ja saavat kehuja lähes joka kerta.

Laura Mercier Eau Gourmande Crème Brulée on syyskuun tuoksulöytöni Tukholmasta. Ihana, ihana, lämmin, makea, suloinen ja turvallinen herkkutuoksu. Olen käyttänyt joka päivä!

Toinen uusi tuote mitä olen käyttänyt joka päivä sen jälkeen kun sen ostin on Clarins Everlasting Foundation+ (eli ranskaksi Teint Haute Tenue+). Vihdoinkin meikkivoide joka saa ihon näyttämään paremmalta kuin ilman. Inhoan paksua pohjaa ja sitä kun meikkivoide kasautuu huokosiin, korostaa ihon pinnan epätasaisuuksia, sulaa päivän mittaan pois rasvoittuvilta alueilta ja muuttuu epäsiistin näköiseksi. Siksi olenkin usein vältellyt meikkivoiteita kokonaan - sen minkä ihon värin tasoittumisessa voittaa, luonnollisuudessa ja meikin raikkaudessa menettää. Ja lisäksi on huokoset tukossa. Mutta tämäpä meikkivoide on kiva poikkeus - tasoittaa värivirheitä, ei tuki, kestää ja pysyy hyvin siistinä. Lisäksi tällä saa raikkaan ja kevyen näköisen pohjan. Miten hyvä että vihdoin tajusin testata tätä!

Avène Eau Thermale Thermal Spring Water on sekin käytössä joka päivä. Just kulutin loppuun taas yhden 300ml jättipullon. Raikastaa ja rauhoittaa ihoa. Lisäksi suihkin sitä Beautyblenderini päälle jos olen liian laiska siirtymään makuuhuoneen meikkipaikaltani kylpyhuoneeseen kastelemaan meikkisienen.

Syyskuun kirjaksi nostan esiin venäläisen kirjailijan Valentin Pikulin historiallisen romaanin Rasputinista ja hänen vaikutuksestaan Romanovien hovielämään ja lopulta koko Venäjän kohtaloon. Kirjaa ei ole suomennettu, englanniksi se on The Demonic Forces (Nechistaja sila) eli suomeksi jotain tyyliin "Pahuuden voimat". Oli mielenkiintoinen ja viihdyttävä joskin kirjailijan omalaatuinen tyyli käy välillä väsyttäväksi.

Onko suosikkieni joukossa tuttuja tuotteita?

Ja asiasta toiseen, mitä mieltä hatuista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!