24.11.2015

Chanel Joues Contraste Powder Blush 71 Malice


Chanelin poskipunat ovat meikkikokoelmani aatelistoa. Kaksi mun ehdotonta lemppariposkipunaa ovat Chanelin (Ultra Rose ja Tumulte). Vaaleanpunaisen sävyä - aina ongelmattomia, helposti levittyviä, vaivattomia häivyttää ja niillä tulee joka kerta kaunis ja raikas meikki.

Nyt menin hiukan oman mukavuusalueeni rajaa kohti ja hankin persikkaisen sävyn Malice.


Voi, miten sievä se on! Rakastan myös Chanelin poskipunien kevyttä ruusun tuoksua.

Kamera melkein sekosi kun yritin kuvata :) Itse asiassa Malice ei ole puhtaasti persikkainen. Sävyssä on myös vaaleanpunaista, jopa punaisia vivahteita. Poskipunan hyvin hienojakoinen, tekisi jopa mieli sanoa hienostunut, kullansävyinen microshimmer tekee siitä lämpimämmän värisen.


Shimmer on tosiaankin hyvin hienojakoinen eikä siis näy iholla selkeästi erottuvana kimalteena. Mutta iholla tämä poskipuna on raikkaamman näköinen kuin vastaava ihan matta sävy. Sellainen raikkaan kuultava.


Koska olen hyvin kalpea, mun pitää olla tämän poskipunan suhteen varovainen - pigmenttiä on runsaasti ja lämmin sävy erottuu ihollani selkeämmin kuin esim. viileä vaalea vaaleanpunainen Chanel Tumulte. Onneksi koostumus on ihan unelma - häivyttäinen on hyvin helppoa. Ja tykkään käyttää tämän levitykseen pulleahkoa, pehmeää sivellintä ja kevyttä otetta.

Persikkainen Malice on ihan täydellinen iholle, joka on vaalea mutta ei kuitenkaan ihan siitä kalpeammasta päästä tai sellainen lämpimän hunajaisen sävyinen. Sellaisilla ihosävyillä se "uppoaa" ihoon todella kauniisti ja tekee sen, mitä poskipunalta odotan: hetkessä raikkaan ja ruusuisen mutta luonnollisen näköisen ihon.

Mitä mieltä Chanelin poskipunista? Mitä sävyjä teillä on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!