25.11.2015

Glitterbrow


Glittereihin hurahtaneena pakkohan mun oli testata tätä trendiä - glitteriä kulmakarvoihin!

Tällainen siitä tuli.


Halusin voimakkaan kontrastin kimalteen ja tumman luomen välille joten luomivärinä käytin intensiivistä mustaa. Lisäksi vielä musta kajal ja musta kakku-eyeliner, musta ripsiväri ja irtoripset. Kulmaluulla vaaleaa kimaltavaa sävyä jolla myös häivytin mustan. Jännää että näitten sävyjen yhdistelmä on kevyesti sinertävä, vaikka mitään sinistä luomiväriä en meikissä käyttänytkään.


Mun omat kulmat ovat aika kapeat ja hennot, joten piirsin uudet (malli tosin perustuu paikoitellen omien kulmien linjaan) samalla mustalla eyelinerilla ja mustalla luomivärillä.

Halusin myös silmämeikin malliksi terävän ja suipponevan "hännän" sisäkulmaan ja utuisemman, pehmeämmän, mutta silti selkeästi erottuvan loppupään.


Sitten lopuksi painelin moniväriglitteriä kulmakarvoihin ja silmän sisäkulmaan. Valmis!
(Kuten kuvien määrästäkin voi päätellä, tykkäsin itse tästä glitteripläjäyksestä ihan hirrrrveesti!)


Yritin viime aikoina opiskella uuden kamerani käyttöä ja oon nyt jotakuinkin oppinut (tai sitten se oli tuuria?) ottamaan kuvia, jossa kamera zoomaa tärkeään kohteeseen ja blurraa reunat. Aika kätevää :)

Kun nyt on liikkeellä miehillekin se "glitteriä partaan"-trendi, niin ehdotin sitä Herra Savolle (hän ei oikein innostunut, I wonder why?). Enpä ehdota enää! Minusta glitterin jynssääminen kulmakarvoistakin oli jo ihan tarpeeksi tylsää puuhaa... :D

Näitä käytin meikissä:All by Make Up Store

Microshadow Charcoal & Arctic
Eyepencil Darkest Shadow
Cake eyeliner Black
Reflex Cover Light
Mixing liquid
Glitter Multi

Mitä mieltä glitterikulmatrendistä? Hulluutta vaiko ihq?

3 kommenttia:

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!