8.11.2015

Ihana meikkileikki


Ystäväni A kävi kylässä ja sai kiharoita, kampauksen ja meikin. Mun kannalta tämä on yksi parhaita tapoja viettää sunnuntai :)

Hengailun lomassa sain kokeilla paria uutta meikkijuttuakin, kivaa!
Edellisestä yhteisestä meikkaushetkestämme olikin jo aikaa - se taisi olla silloin kun A lauloi Papagenan roolin Mozartin oopperassa Taikahuilussa (minä olin samassa proggiksessa mukana maskisuunnittelijana ja päämaskeeraajana).

(Muuten, jos joku etsii kaunisäänistä laulajaa esim. häihin tai muihin juhliin - A tekee laulukeikkoja täällä Kuopion alueella! Voin tarvittaessa antaa yhteystiedot ;) )

A on kaunis sellaisella sielukkaalla, sirolla tavalla - kuin gaselli tai ballerina. Valtavat, älykkäät ja tunteikkaat silmät ja kauniisti rajattu muhkea suu. Ja hänellä on upea, tuuhea silkkinen tukka!

Hiuksiin kokeiltiin kaikenlaista, kiharoita rentoa sivunutturaa, helmin koristeltua otsapantaa, pörroistä rentoa lainetta. A oli hyvin kärsivällinen :)


Halusin korostaa meikissä A:n upeita silmiä ja käytin aika tummia sävyjä: mattamustaa, viininpunaista ja vastapainoksi hohtavaa vaaleaa silmän sisäkulmassa. A:n omat, pitkät ja tuuheat ripset sai lisätukea Dependin Leah-irtoripsillä.


Hämärä syksyinen päivä ei ollut paras mahdollinen luonnonvalokuvausta ajatellen eikä mulla ole kotona mitään kunnon kuvausvaloa mutta minkäs teet, sillä mennään, mitä on :)4 kommenttia:

 1. Oi joi mitkä unelmasilmät <3. Kaunis meikki ja kivoja hiuskokeiluja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä, isot, kauniit ja ilmeikkäät silmät :) Oikea unelmamalli kaikenlaisiin meikkikokeiluihin!

   Poista
 2. Kauniit meikit ja oi noita silmiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Funky :)
   Tiedän että ystäväni A on lukenut tämän postauksen ja tuntuu hyvältä että hän sai kehuja :) Uskon että se vanha sanonta siitä että sisäinen kauneus näkyy aina ulospäin, se pitää paikkansa! Myös A:n tapauksessa kauniit piirteet saa lisävoimaa ja -hehkua sisältäpäin :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!