2.11.2015

Kuopion Ice Fusion ja meikkilookit


Lokakuun alussa mulla oli mielenkiintoinen työjuttu Make Up Storen puitteissa: mun piti suunnitella kaksi meikkilookia muodostelmaluistelujoukkueen kisakautta varten. Ja hauskinta oli että pidin joukkueelliselle upeita, urheilullisia nuoria naisia opetustunnin siitä, miten nämä meikit käytännössä tehdään. Tarkoitushan on, että luistelijat meikkaavat itse ennen kilpailuja. Make Up Store on yksi joukkueen sponsoreista.


Tietenkin luistelijat vielä muokkaavat lookkeja tarpeidensa mukaan - eihän mulla ollut tilaisuutta nähdä valmiita meikkejä jäällä ja katsoa, mikä oikeasti toimii ja mikä vaatii vielä työstämistä. Vahvat valot ja suuret etäisyydet tekevät joskus temppuja, sen olen oppinut oopperaproggisten kanssa työskennellessäni.

Eka look oli eräänlainen Pahatar: tummia, vahvoja, kylmiä värejä, kulmikkaita muotoja, kalpea iho ja vahvat poskivarjostukset sekä hyvin tummat huulet.

Toinen oli pehmeämpi, romanttisempi look jossa pehmeät, vaaleanpunaiset posket ja paljon kimallusta. Molemmissa lookeissa on todella vahvat rajaukset, kulmakarvat ja varjostukset koska meikin pitää näkyä jäältä katsomon takariveille asti.

Tässä vielä ryhmäkuva joukkueen kanssa :) Oli hauskaa! Ja hyvää onnea tytöille kisoihin!


Joukkueen sivuilta poimittua:

"Ice Fusion kilpailee SM-junioreissa ensimmäistä kauttaan. Joukkueen tavoitteena on kehittää omaa tekniikkaansa mahdollisimman pitkälle sekä oppia kilpailuvarmuutta ja esiintymistä. Joukkueen luistelee 18 tyttöä, jotka ovat 13-17-vuotiaita."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!