1.11.2015

Lokakuun 2015 parhaat tuotteetTältä se näyttää - mun lokakuun suosikkiviisikko meikkituotteita ja mun "kuukauden kirja"!
Tarviiko lisäselityksiä?

MUS Microshadow Arctic - ihan huippu sävy kulmaluulle ja silmän sisäkulmaan. On vilahdellut meikkikuvissa useinkin - käytän sitä lähes joka meikissä. Vaalea mutta ei valkoinen, ei näytä koskaan liian raskaalta tai feikiltä mutta kirkastaa mahtavasti ihoa. Sopii myös tummempien sävyjen häivyttämiseen. Kymmenen pistettä!

Color Mask Shampoo Pearl. Käytän myös tämän paria, sävyttävää Pearl-hiusnaamiota. Tykkään kovasti myös tästä shampoosta - hiusten sävy muuttu pesun jälkeen heti tyylikkäämmäksi, viileämmäksi ja kirkkaammaksi.

Avène Antirougeurs Jour SPF 20 on vilahdellut blogissani ennenkin. Nyt talven lähestyessä otin sen taas käyttöön. Iho kiittää!

Depend Leah - ehkäpä mukavimmat irtoripset, mitä olen käyttänyt! Näitä ostan ihan varmasti lisää. Näyttävät ja kauniit, joo, mutta niin kevyet, niin painottomat! Eivät tunnu ollenkaan joten ne on helppo unohtaa itsekin - illuusio omista, niin mahtavista ja upeista ripsistä on täydellinen. Keveyden tähden myös tosi helpot liimata ja pysyvät loistavasti. Tykkään myös siitä että ripsinauha on kirkas ja näkymätön ihoa vasten. Eli ei ole mitään tarvetta piirtää mustaa eyeliner-viivaa ripsien tyveen naamioimaan reunat, ellei välttämättä halua (ja voi vetää eyelinerit vain sen takia että ne on niin makeet!).

Soo Glow! cream to powder highlighter 20 Bright up your life on ilmestynyt meikkipöydälleni ihan vasta, mutta teki suuren vaikutuksen. Edullinen ja erinomainen!

Kuukauden kirjaksi valitsin kuuluisan meikkitaiteilijan Lisa Eldridgen vastailmestyneen kirjan. Face Paint. The story of makeup on mahtava lisäys mun pieneen meikkikirjojen kokoelmaan! Kaunis, mielenkiintoinen, upeasti kuvitettu ja sisältää muutakin kuin niitä usein toistettuja juttuja siitä miten ennen vanhaan turhamaiset naiset käytti myrkyllisiä aineita meikkeinä ja voivoi. Hyvä Lisa! Kirjoita lisää!


Tässäpä mun lokakuun suosikit. Onko joukossa sinun lemppareita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!