23.11.2015

Make Up Storen uudet luomiväritriot. Hot or not?


Aikaisemmin kirjoitin Make Up Storen valikoiman päivityksestä ja pian saapuvista uutuustuotteista, mm. uusista kolmen sävyn luomiväripaleteista tässä postauksessa. Nyt nämä uudet luomivärit ovat jo Suomessa myynnissä!

Palettien nimet ovat vaatimattomasti Fab, Awesome ja Amazing.


Kuten kuvista näkee, MUS päätti aloittaa palettiensa kanssa turvallisilla, maanläheisillä ja mahdollisimman laajaa yleisöä miellyttävillä sävyillä. Tykkään siitä, että jokaisessa paletissa on vaalea korostussävy, keskisävy ja myös tumma, jopa rajaukseksi kelpaava sävy. Periaatteessa koko silmämeikin voi tehdä yhdellä pikkupaletilla. Sanon pikkupaletti koska ne ovat MUSin normaalikokoisen solo-luomivärin kokoisia, vaikka oikeastaan nämä luomivärinapit ovat ihan reilun kokoisia - ne solo-napit ovat valtavia!

Mistä en oikein tykkää on palettien hinta :( MUSin solo-nappi maksaa 17€, marmoroitu 18€. Samankokoinen, myös kolmesta sävystä muodostuva puuterimainen kulmakarvapaletti (jota voi myös käyttää mattaluomiväripalettina) on 20€. Niin miksi ihmeessä sitten nämä uudet ovat 31€/kpl? Jotenkin odotin selaista parinkympin hintaa...

Testasin palettia Fab. Se, kuten kaikki kolme uutuuspalettia, muodostuu jo myynnissä olevista sävyistä: tummin on Savannah, matta punertava tummanruskea, keskellä hohtava Dry Lake ja vaalein on ihan puhdas valkoinen, satiinipintainen Satin.


Luomivärit ovat oikeesti laadukkaita ja pigmenttisiä. Swatchissa kerran pyyhkäisty sävyä sormella napista iholle, ilman pohjustusta yms kikkoja.


Erityisesti matta Savannah on tosi pigmenttinen, vahva sävy. Karisee hiukan, mutta mattasävyksi varsin helppo työstää iholle.


Valkoinen ja huurteinen taupe ovat nekin mielestäni todella laadukkaita.

Eli tavallaan joo, onhan tämä säästöä verrattuna siihen että ostaisi kolme isoa nappia 17€/kpl.
Mitä mieltä? Mitä tykkäätte sävyistä ja luomiväriyhdistelmistä?
Kuulin että MUS aikoo laajentaa triojen valikoimaa jatkossa lisää, ehkäpä tulee myös jotain värikkäämpiä ja hurjempia comboja...

2 kommenttia:

  1. Toivon todellakin mielenkiintoisempia yhdistelmiä, nämä triot tuntuvat hukkuvan tusinaan, sillä jokaisella merkillä on vastaavia perussettejä. Nämä eivät kyllä hotsita mainitsemaasi 31 € hintaan, sen sijaan jos tarjolla on ennakkoluulottomia väri yhdistelmiä voisin harkitakin. Esim Shiseidon triot maksavat n. 46 € ja niissä on erikoisiakin yhdistelmiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos mulla ei olisi jo yllin kyllin vastaavia sävyjä, varmaan ostaisin yhden näistä paleteista. Mutta en tarvitse lisää ruskea-beige-mustaa. Ehkäpä myöhemmin tosiaankin tulee jotain hauskempia paletteja!

      Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!