19.11.2015

Pinkkiä maraskuun harmauteen eli vielä kerran oldie but goodie Dior 859 Graphic Lights


Minä niin rakastan tätä palettia!

Kirkkaat, sähköiset vaaleanpunaiset sävyt ovat oiva ase marraskuun kalseaa harmautta vastaan. Näillä keleillä kaikki, mikä saa hyvälle tuulelle, kelpaa!

Tällaisen askartelin tänään paletin sävyillä:


Koko luomella paletin vahvaa pinkkiä, silmän sisäkulmassa ja liikuvan luomen keskellä huurteista vaaleaa lilaa. Alaluomen rajauksena Chanelin kajal Rouge Noir ja yläluomella Make Up Store Cake Liner Black.

Vahva rajaus onkin tämän meikin tärkein elementti. Ilman sitä pinkki luomiväri on turhan helposti silmätulehduksen näköinen :(


Poskipuna on Chanelin Ultra Rose, lähes neonpinkki, läpikuultava sävy. Korostusta lisäsin vielä Diorin Graphic Lights-paletin luomivärejä hyväksi käyttäen. Vaalea helmiäinen vaaleanpunainen ja hohtava vaalea persikka sopii molemmat korostuspuuterin virkaan. Tässä meikissä käytin molempia. Bling-bling!


Lisäsin huvin vuoksi vielä irtoripset.

Tosin pian otin ne pois, ne oli jotenkin mun makuun vähän liikaa mun arkielämään :)


Valoa ei ollut kovin paljon, mutta kuvasin kuitenkin luonnonvalossa.

En säätänyt värien kirkkautta mitenkään. Jännä miten sinisiltä mun normaalisti harmaat silmät näyttää pinkkien luomivärien kanssa!

Tukalle en tehnyt mitään, se nyt on miten haluaa :)2 kommenttia:

  1. Sä tulet nykyään ensimmäisenä mieleen kun ajattelen hohtavaa vaaleanpunaista luomiväriä. Todella kaunis silmämeikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Minä niin tykkään tästä paletista, sävyistä ja pinkistä yleensäkin :D Voi kun kohta ois vielä taas vaaleanpunainen tukka :D

      Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!