24.11.2015

Siniharmaa silmämeikki kimalluksella ja ilman


Alkutalvi on niin kaunista aikaa! Tai noh, onhan myöhemminkin talvella kaunista...(Mutta siinä vaiheessa kun talvea on kestänyt viikon-pari, mua alkaa koko talvi ärsyttää jo niin paljon, etten huomaa maisemien upeutta samalla tavalla!)

Mutta nyt, kun lumi on vielä tuoretta, jään ihmettelemään ikkunanäkymiä joka kerta :)


Lumisista männyistä ja päivän hämärästä inspiroituneena piirtelin silmämeikin siniharmaalla, vaaleansinisellä ja valkoisella.


Satiinista valkoista on silmän sisäkulmassa. Käytän puhdasta valkoista todella, todella harvoin, mutta tähän "kylmään" meikkiin se mielestäni sopii.

Liikkuvalla luomella on hyvin vaaleaa vaaleansinistä. Ei kovin pigmenttinen luomiväri, hyvä antaman sellaista jäistä, läpikuultavaa hohdetta.

Alaluomella, ulkokulmassa ja varjostuksena Yves Rocherin tummansininen luomiväri Bleu Abyss. Sinistä harmaalla pohjalla joten kun tätä häivyttää, sävy liukuu tummansinisestä vaaleanharmaaseen.

Yläluomen rajausvärinä sinimusta MUFE. Jännä miten näitten kuvien sävymaailma näyttää olevan vinksallaan liian siniseksi koska silmä automaattisesti olettaa että rajausväri on musta. Se ei ole, se on sininen! Ja kuvien sävytkin on ihan oikein :) Kylmää talvista luonnonvaloa.

Alaluomen sisärajauksena sinistä kynää.


Poskipuna on sellainen "rauhallinen" vanha roosa sävy. Eli periaatteessa sellainen vaaleanpunainen, jossa on seassa hiukan harmaabeigeä.

Ja koska mulla on varmaan glitteriä jo aivoissakin, mun oli pakko lisätä hiukan kimallusta myös tähän meikkiin! Ilman kimallusta mikään ei näytä enää miltään. Toivottavasti tämä vaihe menee pian ohi, tympii jo, mutta en pysty lopettamaan! Glitter-addiktio?

Tein leveän glitterirajauksen yläluomelle moniväriglitterillä...


Ja heti kun sain mun päivittäisen kimalleannoksen, rauhoituin välittömästi :) Selvä addiktio! mitenköhän tätä pitäisi hoitaa?

Meikkiä kehui tänään spontaanisti muutama asiakas mikä toki lämmitti tämän glitterinarkkarin sydäntä!

Mitä mieltä ootte, kumpi parempi, kimalluksella vai ilman?
Alkaako nämä mun glitterihöpsötykset jo riittää?
Pitäiskö aloittaa katkaisuhoito? :D
Ja tuleeko teillä käytettyä puhdasta valkoista luomiväriä? Kun itse en oikein osaa... Ei oikein tunnu luontevalta.

Tässäpä vielä tämän eod:n meikkilista:

Make Up Store Microshadow Satin, Bubble, Arctic
Yves Rocher Mono Poudre Couleur Intense 43 Bleu Abyss
Make UpStore Glitter Multi
Make Up Store eye pencil Blue Pigment
MUFE Aqua cream Blue black
Make Up Store Blush Fresh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!