15.11.2015

Synttärit, Olympus Pen ja kolmekymmentä glitterikuorrutteista yksisarvista


Mulla oli vähän aikaa sitten syntymäpäivä.

Herra Savo oli tilanteen tasalla. Paketitkin ihan itse paketoitu, olin että aaawww... :)

Etukäteen jo kyllä vähän aavistelin, mitä paketeissa on. Mutta silti, heti kun kello oli yli keskiyön ja oltiin siis virallisesti synttäripäivän puolella ja sain avata paketit, kiljuin ilosta niin että naapuritkin varmaan kuuli. Tein myös pienen ilon tanssin!


Kaikkihan lähti siitä että harkitsin hankkivani mun järkkärikameraan makro-objektiivin blogin meikkikuvia varten. Emmin, koska en tule sen kameran kanssa kovin hyvin toimeen, minusta se on aina tuntunut jotenkin isolta ja vähän hankalalta ja monimutkaiselta käyttää. Lisäksi sen linssin hinta lähtee 400€sta - tuntui jotenkin ärsyttävältä sijoittaa niin paljon kameraan jota en edes osaa kunnolla käyttää. Noh, nytpä ei tarvitse sitä enää miettiä kun lahjapaketeista paljastui uusi, pieni ja valtavan suloinen (ja valkoinen!) Olympus Pen seiska lisävarusteineen! Toisessa paketissa oli sen makrolinssi.

Ihan kuin tämä ei olisi vielä tarpeeksi, Herra Savo myös jatkoi mun jenkki-Alluren tilausta, teki juustokakun (mun suosikin, sitruunanmakuisen) ja piilotti jääkaappiin pullon samaa samppanjaa, mitä joimme häissämme ja josta niin tykkäsin. Hän on kyl ihan huippu lahjojenantaja :D


Synttäripäivä oli kuitenkin arkipäivä ja työpäivä. Ja hurjan mukava sellainen! Tein aamupäivällä kuvausmeikin ja sitten vietin illan Matkuksessa tekemällä lapsille kasvomaalauksia Make Up Storen piikkiin. Siellä oli joku lasten tapahtuma jossa oli mm. väkeä Kuopion kaupunginteatterilta esittelemässä uutta koko perheen prinsessanäytelmää. Joten koko jutun teema oli "Prinsessa". Tein valmiiksi kasvomaalauksia varten prinsessateemaisia mallipiirustuksia: kruunuja, kultakenkiä, lohikäärmeitä, ritarin päähineitä yms mutta lopulta melkein kaikki lapset halusi tällaisen glitterillä kuorrutetun yksisarvisen! Siis oikeesti, niitä jopa jonotettiin ja sitten pikkuasiakkaat kiipesivät vuorotellen tohkeissaan tuolille ja ilmoittivat että haluavat "SEN PONIN!" :D


Sekosin laskuissani mutta tein monta yksisarvista. Kahdesta viimeisimmästä pikkutyypistä otin äitinsä luvalla kuvia. Muista en ehtinyt - ei yksinkertaisesti ollut yhtään aikaa kun halukkaita maalattaviksi oli niin paljon. Mutta oli tosi kivaa! Se aito ilo ja innostus, mikä pienistä kasvoista paistoi kun lapsi katseli peilistä uutta kuvaansa, se oli jotakin niin huippua!

Se oli ihan huippu synttäripäivä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!