26.11.2015

To pink, or not to pink?


Tällä kysymyksellä olen ahdistellut viime aikoina sukulaisia, kavereita ja Fb-tuttavia. Tekisi taas niin kovasti mieli karkinväristä tukkaa! Pitäiskö?

Mulla oli jo kerran karkinvärinen, vaaleanpunainen tukka. Vuonna 2013.

Viihdyin silloin vaaleanpunaisissa hiuksissa kovasti! Se tuntui jotenkin niin omalta.

Sitten kyllästyin jatkuvaan ylläpitohuoltoon ja tyven vaalentamiseen ja värjäämiseen ja palasin lähelle omaa sävyä, tai ainakin sellaiseen "luonnolliseen" hiusväriin.


Eli nyt viimeiset pari vuotta on menty jotakuinkin näissä sävyissä. Tosi kiva ja "helppo", mutta alan olla jo vähän kyllästynyt... Nyt taas houkuttelis jonkinlainen hauskempi sävy. Vaaleanpunainen, tai ehkä lilaan vivahtava?
Herra Savo peukuttaa muutokselle, osa lähipiiristä on lähinnä kummissaan, että eikö se yksi kerta riittänyt.


Mitäs mieltä raati näytön toisella puolella? To pink or not to pink?

2 kommenttia:

 1. Ehdottomasti Pink!!! Näyttää sopivan sulle loistavasti. Värjäisin itsekin, mutta tiedän kyllästyväni huippu nopeasti. Joten hiukseni ovat viileän vaaleat jo varmaan viidettä vuotta. Sitä ennen kokeilin värejä laidasta laitaan.
  -Tingeling-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, yksi ääni pinkille! Kiiitos :)
   Itsekin oon kokeillut kaikkia mahdollisia hiusvärejä mustasta platinablondiin mutta tuo vaaleanpunainen on ollut mun yleisväritykseen ehkä sopivin! Mietin myös, että jos kyllästyn, laitan jotain muuta suoraväriä päälle, ne kuitenkin haalistuu aika nopeasti.

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!