13.12.2015

Glitterinen joulufiilis


Nyt esittelen taas uuden glitteripläjäysmeikin. Yrittäkää kestaa :D

Löytyy kultaa ja punaista, irtoripsiä (ihanat Depend Leah joita löytyy meikkikaapissa useampi pari varastossa), glitteriä ja rajauksia. Pikkujouluihin tai miksei uudenvuodenbileisiin!


Luomiväreinä punaista Diorin paletista Trafalgar ja vahvaa pinkkiä paletista Graphic Lights. Sisäkulmassa vaaleaa kultaa Trafalgar-paletista. Lisäksi ulkokulmassa ja varjostuksessa tummaa Make Up Storen luomiväriä Cupcake.

Glitterit kans MUSin, Multi ja vaaleankultainen Blue Moon. Rajausväreinä yläluomella MUS Liquid Eyeliner Black ja alaluomella kynä Czar.

Poskipunana samoja Diorin luomivärejä, mitä käytin silmämeikissä: pinkki Electric Lights-paletista ja vaalea kulta Trafalgar-paletista korostusvärinä.


Tässä vielä ylivalottunut (siksi kai siitä niin tykkään, haha!) nassukuva.

Glitteriä on nin reippaasti, että koko silmä näyttää kuin korulta. Vois luulla, että tuntuisi silmässä/luomella epämukavalta, mutta ei tunu sen kummemmalta, mitä ihan tavallinen silmämeikkikään. Eli ei miltään. Glitterin "liimaamiseen" paikoilleen käytin taas MUSin Mixing Liquidia.

Huulipuna on kirkas pinkkikoralli, mutta kirkkaanpunaisen rajauskynän kanssa näyttää punaiselta. Ja koska tein meikin ja otin kuvat kellertävässä sähköisessä valossa, huulipuna näyttää enemmän oranssinpunaiselta mitä oikeasti on.

Ja oh! Mun violetti Crazy Color-hiusväri on melkein kokonaan huuhtoutunut pois! Huomenna pitäis laittaa lisää väriä päähän. On kolmea eri sävyistä vaaleanpunaista ja kahta eri violetin sävyä... saas nähä, mitä niistä saan aikaan :D Ehkä kokeilen vaihteeksi vaaleanpunaisen sävyjä.

Product list

Eyes:
MUS Liquid Eyeliner Black
MUS Eyepencil Czar
Mus Microshadow Cupcake
Dior Trafalgar palette (red & light gold)
Dior Graphic Lights palette (vibrant pink)
Depend lashes Leah

Lips:
IsaDora Perfect Lipliner 31 Prime Red
MUS Lipstick Blush

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!