8.12.2015

Helppo arkimeikki, klassinen silmämeikki ja siipimäinen rajaus. Make Up Store Liquid Eyeliner Black.


Itse asiassa "arkimeikki" on ihan hirveän suhteellinen käsite. Jollekin se merkitsee maksimissaan meikkivoidetta ja ripsiväriä. Joku toinen taikoo kevyen päivämeikin kolmella - neljällä eri rajausvärillä, kymmenen sävyn luomiväripaletilla ja ainakin kahdella ripsivärillä (pidentävä + tuuheuttava + ehkä vielä primer ripsivärin alle). Kolmas ei meikkaa ollenkaan. Ja mun mielestä jokainen saa tehdä niin kuin parhaaksi näkee :) Eläköön valinnanvapaus ja oma tahto!


Kun nyt itse olen tässä elämäni vaiheessa suhteellisen aktiivinen meikkaaja, tämä meikki on minulle sellainen "nopea, helppo" vaihtoehto. Vaikka oikeastaan tämäntyyppinen meikki sopii hyvin monenlaisiin tilanteisiin - vaikka punaiselle matolle! Se on klassinen, aina muodissa ja sen voi muokata sopimaan hyvin monenlaisille kasvoille ja silmille.

Koko meikki on tehty Make Up Storen tuotteilla.

Tärkein elementti on musta rajaustussi MUS Liquid Eyeliner Black. Tussin kapea, terävä nokka piirtää selkeät rajausviivat vaivattomasti.

Luomivärejä on kolme:

Kulmaluulla ja sisäkulmassa MUS Microshadow White,
koko luomella MUS Microshadow Scales ja
silmän ulkokulmassa MUS Microshadow Volga.

Alarajauksena MUS Eyepencil Taupe.

Sisärajauksen tein vaaleankellertävällä kynällä MUS Eyepencil Vanilla.


Meikkivoide MUS CC Foundation Fair + CC Foundation Light.
Poskipuna MUS Cherry Blossom, matta koralliin vivahtava vaaleanpunainen.


Näillä siis meikkasin.

Huulipuna on se elementti, joka muuttaa ratkaisevasti tämäntyyppisten, sävyiltään neutraalien ja fiilikseltään klassisten, meikkien sanoman. Tumman, mustanpuhuvan viininpunaisen huulipunan kanssa meikki muuttuisi trendikkään gootahtavaksi. Kirkkaanpunainen veisi lookin sinne punaisen maton suuntaan tai 50-luvun leffatähtien maailmaan. Matta ruskeanude huulipuna taittaisi meikin 90-luvun grungeilun puolelle. Jokin epätavallinen, hurja väri, kuten kirkkaanvihreä tai voimakas lila, loistaisi neutraalin silmämeikin säestämänä vielä näyttävämpänä! (Itse asiassa ens kerralla kokeilen tätä vihreän huulipunan kanssa!)

Täytyy myöntää että menin siitä, missä aita on matalin ja nappasin huulipunaksi mun helpon arkisävyn MUS Oh-la-la. Ihan ok, mutta ens kerralla otetaan se vihreä. Tai violetti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!