11.12.2015

Karkkivärejä talven pimeydessä


Mun edellinen kokeilu kirkkaanvärisen sateenkaarisävyisen silmämeikin kanssa ei mielestäni oikein toiminut. Mutta jotenkin idea kirkkaista, kimaltavista karkkisävyistä luomilla viehättää mua hirrrrveen paljon just nyt, pimeänä vuodenaikana.

Niinpä kokeilin uudestaan!


Jotenkin tämä versio viehättää mua paljon enemmän. Tämä saattaa johtua tästä kirkkaan turkoosinvaaleansinisestä kimaltavasta sävystä! Ei kovin talvinen meikki, myönnän, mutta toisaalta tämä vaaleansininen kimmellys on minusta jollain tapaa jouluinen myös!


Tässä(kin) meikissä on vaaleaa kultaa silmän sisäkulmassa, vaaleansinistä liikkuvalla luomella ja lilaa ulkokulmassa. Tosin varjostuksen tein vaaleansinisellä, mikä pitää meikin jotenkin raikkaampana mitä edellinen versio, jossa tunkkainen lila pilasi vaikutelmaa.

Käytin Sleekin mattasävyjen palettia Ultra Mattes V1 Brights ja siitä vaaleansinistä Chill ja kirkkaansinistä Bolt sekä lilaa Sugarlite.

Sisäkulmassa Lily Lolo Star Dust.
Koko silmämeikin päällä, sisäkulmaa lukuunottamatta, "jääkimalletta" eli turkoosina kimaltavaa läpikuultavaa luomiväriä. Se on YSL, vanhasta LE-paletista nro 11.
Yläluomella musta tussirajaus, MUS Liquid Eyeliner Black.
Alaluomella ulkokulmassa luomivärirajaus sävyllä Sugarlite ja sisäkulmassa MUS Eyepencil Blue Lagoon. Rajauksen päällä vielä samaa turkoosia YSL-kimallusta.


Tältä näyttää kokonaisuus. Huulilla MUS Russian Bordeaux ja NYX SMLC20 Copenhagen. (Se on muuten mulle liian kuivattava nyt talvella, en pysty käyttämään paria tuntia pitempään.) Halusin tasapainottaa hempeänsävyistä silmämeikkiä "kohtalokkaan" tummalla huulipunalla.

Mitä mieltä meikistä?
Käytättekö pastellisävjä talvella?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!