6.12.2015

Make Up Store Liquid Eyeliner Black ja sen yllättävä eyeliner-kaksonen.


Ostin Make Up Storen nestemäisen silmänrajaustussin Liquid Eyeliner Black pari päivää sitten, kun en ollut täysin tyytyväinen Max Factorin Masterpiece-tussiin (sekin ihan tuore ostos josta löytyy raportti tässä). Kuten jo edellisessä postauksessa vihjasin, uusin meikkihankintani Make Up Storen nestemäinen eyeliner on herättänyt minussa kysymyksiä.

Olin tapani mukaan ottamassa uudesta meikkilelusta kuvia - tavallaan höpsöä, joo, mut olenhan hittovie kosmetiikkabloggari - kun tajusin, että tässä nyt on jotakin oudon tuttua!

Mulla ei aikasemmin ollut tätä silmänrajaustussia käytössäni, mista tämä déjà vu?

Sitten tajusin!


Tajusitteko tekin?

Selvyyden vuoksi vielä näinpäin:

Max Factor Masterpiece eyeliner ja Make Up Store Liquid Eyeliner Black. Kaksoset?Max Factorin ja MUSin silmänrajaustussien pakkaukset ovat täsmälleen samanlaisia! Sama koko, sama kevyt musta muovi, samanlainen muotoilu. Päällä olevat tekstit logoineen vain erottaa nuo toisistaan. No oho.

Myös korkit ovat ihan samanlaisia, itse en erota, kumpi on kumman ja ovat varmasti menneet sekaisin jo.

Myös korkin alta paljastuvat tussin osat ovat samanlaisia eli nuo muoviset "kuoret" väripatruunan ympärillä ovat ihan identtisiä.


Ainoastaan tussien kärjet ovat erilaisia!


Max Factorin tussissa on, kuten olen jo kirjoittanut, sellainen neliskulmainen, talttamainen kärki. Ideana on, että tussia eri tavoin luomeen nähden asettelemalla saa paksumpaa tai kapeampaa viivaa. Mun makuun kärki on kuitenkin hieman liian paksu ja tarpeeksi ohuen viivan piirtäminen tällä eyelinerilla on mulle ongelmallista.

MUSin tussin kärki on hyvin ohut. Tämä on mulle huomattavasti helpompi työkalu.Tälläkin saa helposti ohutta ja paksumpaa viivaa tarvittaessa:
Tässä on meikki, jossa käytin tätä Make Up Storen tussia yläluomen rajaamiseen. Ohut kärki on minusta todella paljon parempi kuin sellainen neliskanttinen. Pääsen tällä tussilla paljon helpommin ihan ripsien juuriin ja myös sen "hännän" piirtäminen siroksi on sekin paljon kätevämpää ohuella tussilla.


Make Up Storen tussin väri on hyvä, vahva, intensiivinen musta. Ei häviä ollenkaan Max Factorin tussille. Ja miksipä haviäisikään? Nimittäin myös eyelinereiden koostumukset ovat hyvin samankaltaisia! Tässä MUSin Liquid Eyeliner Black:


Ja tässä Max Factor Masterpiece:

Aqua, Butylene Glycol, Styrene/Acrylates/Ammonium Metacrylate Copolymer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Coco-Glucoside, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Laureth-12 Sulfate, Sodium Benzoate, Ammonium Hydroxide, Iodopropynyl Butylcarbamate, CI 77266 (Nano).

Että silleen. Jokainen on varmaan kuullut sen jutun, että oikeastihan kaikki meikit merkistä riippumatta valmistetaan samalla tehtaalla ja sitten vain lätkäistään toisten päälle brändin logo ja se onkin sitten se ainoa todellinen erottava tekija. Ehkäpä tarina pitää osittain paikkansa, sillä mitenkä muuten voi kansainvälisen kosmetiikkajätti Procter & Gamblen talliin kuuluvan Max Factorin ja ruotsalaisen yksityisen meikkimerkin Make Up Storen tuotteissa olla niin hämmästyttävän paljon samaa?

(Hintakin on näillä lähes sama, MUSin maksaa 16,50€ ja Masterpiece about saman verran, tarkkaa summaa en muista, mutta mielestäni se oli n. 16€ normaalihintaisena Sokoksella.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!