4.12.2015

Max Factor Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner 01 Velvet Black, swatchit, kuvat ja meikki


Oon niin pitkään käyttänyt geelimäisiä, voidemaisia ja puuterimaisia rajausvärejä, että viimeisimmässä meikkilaatikoiden ratsiassa jouduin heittämään kaikki mun vanhat nestemäiset eyelinerit roskiin vanhentuneina. Niinpä kävin hakemassa uuden.

Alunperin oli aikomus hankkia Sensain musta rajausväri, mutta testattuani sitä kädelle en ollut kovin vakuuttunut - se ei ollut kunnon musta, lähinnä sellainen hyvin tumma harmaa. Ja minä halusin ihan mustan!

Muistin että Max Factorin rajausväristä on puhuttu paljon hyvää joten marssin suoraan sen luo. Ja kyllä, jälki oli selvästi paljon mustempaa kuin Sensain tussilla!


Ostin siis Max Factorin rajaustussin Masterpiece High Precision Liquid Eyelinerin sävyssä 01 Velvet Black.


Tällä rajaustussilla on jännä, talttamainen kärki. Sellainen litteä, pitkänomainen "lapio" jolla voi piirtää leveämpää tai kapeampaa viivaa, riippuen siitä, miten päin tussia pitelee.


Jälki on tosissaan hyvin musta! Hyvä!

Mistä en oikein pidä, on sellainen tietty "kuivuus", mikä on tälle tussille ominaista.

Itse meikkaan niin, että levitän ensin luomivärit ja vasta viimeisenä (ennen ripsiväriä) teen rajaukset. Jotenkin tämä tussi ei kulje luomivärillä väritetyillä luomilla ihan niin sulavasti, mitä tahtoisin. Tarraa ja jää junnaamaan paikoillan.
Toinen miinus on se, että vaikka käyttäisin sitä kapeampaa puolta, silti toivoisin vieläkin kapeampaa kärkeä, jolla pääsee ihan sinne ripsien juuriin ja väleihin.

Mutta plussapuoliksi täytyy mainita, että kun sen saa pienen taistelun kanssa levitettyä siististi luomille, viivat pysyy todella hyvin!

Taivutan ripset vasta rajausten jälkeen ja usein geelimäiset rajausvärit tarttuu hiukan ripsientaivuttimiin ja rajaukseen jää "kaljuja" kohtia ja pitää vähän paikkailla. Noh, tämän kanssa ei oo sitä huolta :)


Tässä meikissä käytin siis rajausvärinä Max Factorin Masterpiece-rajaustussia.

Lisäksi alaluomella Make Up Storen kultaista rajauskynää Czar ja sisärajauksena Chanelin kajalia Rouge Noir.

Luomivärit Diorin viimevuotisesta LE-paletista Trafalgar. Vaaleaa kultaa ja ruskealuumua.

Ripsivärikin on Max Factorin, sekin Masterpiece. Palasin tähän ripsariin pitkähkön tauon jälkeen ja tykkään siitä edelleen! Erottelee ja tekee tosi siistiä jälkeä, pysyykin tosi hyvin. Käytän vedenkestävää versiota.


Näillä meikkasin:


Tuo pyöreä Bo-ho alareunassa on mun uusin "tutkimuskohde" eli vihreän sarjan meikkivoide, jota nyt kokeilen. En oo mikään luonnonmukaisen kosmetiikan suurtuntija ja esim. tämä meikkivoide on mun eka "vihreä" meikkivoide. Mutta se yllätti hyvin positiivisesti!

Lopuksi pitää vielä näyttää mun uusinta hattua!

Hennon vaaleanpunainen, pörröinen ja pehmoinen (teko)turkispipo! Aivan suloinen! Ja siinä on pyöreä tupsu, mä en kestä :D Rakastan hattuja ja nyt mulla on myös talven hirmupakkasiin sopiva hattunen!

Laitoin myös tukkan lisää lilaa, Crazy Colorin Lavender-sävyä.

Mikä on teidän suosikki nestemäinen eyeliner? Onko se kärjestään tussi vai sivellin?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!