5.12.2015

Oh, Hermès! Ja pari pientä meikkijuttua.


Multa on mennyt ihan ohi se iloinen tapahtuma, että Hermès on rantautunut takaisin Suomeen! Jossain vaiheessa näitä tuoksuja sai mm. Stockmannilta, sitten yhtäkkiä vain ulkomailta. Raahasin tuoksuvarastooni täydennystä mm. lentokentiltä. Mutta yhtäkkiä bongasin tutunnäköiset putelit Kuopion Sokokselta, mitä ihmettä! Ihana yllätys!

Ja kun vielä Sokoksella oli sopivasti tuoksut -20%, hankin uuden pikku-Hermèsin! Tätä tuoksua, Un Jardin sur le Toit, mulla ei vielä koskaan ollut. Jotenkin joulukuun pimeydessä ruusuilta tuoksuva ranskalainen puutarha katolla, Pariisin sydämessä, vaikutti tosi-tosihoukuttelevalta paikalta :)Ja lisäksi hankin pari rajausjuttua. MUSin kynä Taupe on yllättäen aika kiva (myös) kulmakarvoihin. Lisäksi tykkään rajata sillä kevyesti alaluomet sellaisessa meikissä, jossa pääpaino on yläluomella.

Ja MUSin Liquid Eyeliner-tussi on mun uusi yritys tussimaisten rajausvärien kanssa... Ainakin kärki on hyvin kapea ja siro, just niin kuin tykkään!

Hmm... MUSin eyelineria kuvatessa kuin oudon déjà vu -fiiliksen. Arvaako kukaan, miksi? (Tai noh, instassa jo vähän avauduin.)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!