5.12.2015

Turkoosi väripilkku.


Voi kaamos!

Nämäkin meikkikuvat otettu sähkövalossa... koko meikki tehty sähkövalossa eikä ole luonnonvaloa nähnytkään. Mutta kuvissa näyttää jotakuinkin samalta kuin peilissä eli no harm done :)


Tummanruskeaa terästettynä turkoosilla ja jäisellä vaaleansinisellä hohteella. Ja skarpilla mustalla rajauksella.

Ruskeista vastaa tässä tapauksessa Make Up Store: tumma hohtava Cupcake, ruskea-sinihohtoinen Volga (liikkuvalla luomella) ja vaalea neutraali ruskeabeige Scales.

Sitten alaluomen keskiosan rajasin MUSin heleänturkoosilla kynällä ja levitin sitä vähän myös keskelle liikkuvaa luomea. Sitten silmän sisäkulmaan ja turkoosin kynän päälle tuli huurteista vaaleansinistä sävyä Diorin vanhasta paletista Mystic Jade. Se on ihana! Vaalea, melkein valkoinen, mutta sellainen jäänhohtava vaaleansininen.


Levitin sitä jopa poskipäille korostusväriksi, mutta se ei oikeastaan näy vaaleansinisenä siinä, lähinnä vain antaa "valoa".

Poskipuna on viileähkö vaaleanpunainen Chanel Tumulte.

Kulmaluulla ihan hiukan mattaa valkoista MUSin luomiväriä White + sitä Diorin vaaleansinistä päällä.


Sisäluomet rajasin syvemmällä, tummalla turkoosilla/sinivihreällä, se on se Yves Rocherin huippukynä, josta olen jo kirjoittanut tässä, Bleu Volubilis. Ihana kynä! Niin tuhdisti väriä ja niin hyvin pysyy!

Musta rajaus Inglotin geelillä. Mulle tämä on helpompi kuin se Max Factor Masterpiece-tussi.


Tässä vielä ryhmäfoto:


Pohjan tein Clarinsin tuotteilla: Everlasting Foundation + irtopuuteri Mineral Loose Powder 01, josta taas niin tykkään. Mun talvipuuteri! Sen hienojakoinen, kevyt hohde näyttää tosi hyvältä sähkövalossa. Tai pikemminkin, se kimallus ei juuri näy iholla, mutta iho näyttää paremmalta - raikkaammalta ja "valoisalta". Puuterista kirjoitin tässä postauksessa.

Selfiekuvassa näkyy myös huulipuna, lilasävyinen Yves Rocherin 21 Mauve Pastel.

Huomenna taiteilen asiakkaille pikkujoulumeikkejä! Jos aamulla ehdin, haluaisin itsekin tälläytyä pikkujouluhenkisesti, glitterimyrskyä pukkaa! :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!