1.12.2015

Voletti tukka ja miten siihen päästiin.


Olen pikkuhiljaa tottumassa uuteen peilikuvaan - vanhan tummanvaalean hiusvärin tilalle on tullut jotain ihan muuta :)

Tästä lähdettiin liikkeelle. Revitty polkkatukka jota värjäilin viimeiset pari vuotta kestovärillä 8.0 ja tuunailin fiiliksen mukaan lisää sävyttävillä naamioilla, mm. Color mask sävyssä Pearl on ollut käytössä.
Lopulta kyllästyin tähän turvalliseen ja neutraaliin väriin ja halusin muutosta!
Tällaiseen sävyyn päädyin! Mitä tykkäätte? Itse pidän tästä tukasta ihan hirveän paljon :) Kuulostaa ehkä hassulta, mutta kun katsoin peiliin ja näin siellä nämä hiukset, mulla oli sellainen olo kuin olisin tullut pitkän matkan jälkeen kotiin!

Tässä muutama prosessia havainnollistava kännykkäkuva:


Homma vaati yhden tujun värinpoiston, jonka jälkeen hiukset olivat iloisen tipunkeltaisen väriset. Tai itse asiassa tyvi oli haaleankeltainen ja latvan keskiosa vähän sellainen persikkainen sävyltään. Siitä lannistumatta lätkäisin päähän sekoituksen violetin, lilan ja vaaleanpunaisen sävyjä.

Käytin suoravärejä. Crazycolorin 54 Lavender (pinkkipohjainen lila), 64 Marshamallow (hyvin haalea vaaleanpunainen) sekä Crestol Fantasy Colorgloss 027 Exotic Violet (tumma, kylmä siniharmaapohjinen violetti).

Niskaan ja hiusten takaosaan tuli seos Lavender + Exotic Violet n. 50/50. Hiusten tyviin muualle päähän pääosin Lavender + ihan hiukan Exotic Violet. Latvoihin Lavender sekoitettuna Marshmallow-sävyyn.

Pidin suoravärejä päässä n. 45min ja pesin pois.


Tukasta tuli pastellinen lila jossa tummempi, violetinsävyinen tyvi ja viileän pastellibeigen ja vaalean lilan sävyiset latvat. Ylläpitoon voin edelleen käyttää mun Color Mask Pearl shampoota ja hoitonaamiota, kätevää!

Tässä vielä lähikuva silmämeikistä.

Käytin mun vanhaa Sleekin mattasävyjen palettia Ultra mattes V2 Darks.

Sisäpuoliskolla harmaa Thunder ja ulkokulmassa violetti Highness. Kulmaluulla sekoitus keltabeigeä Dune ja valkoista Pillow talk. Rajaukseen käytin tummansinistä sävyä Ink.

Lisäksi käytin IsaDoran kesäpalettia Surf & Sun, paletin vaaleampaa lilaa sävyä taputtelin oikeastaan koko yläluomelle mattasävyjä pehmentämään.


Kulmavärinä Sleekin paletin Highness.

Sellaista meillä :) Herra Savo odotti malttamattomana hiusten värjäysoperaatiota ja oli innoissaan tuloksesta. Tosin hän odotti vahvempaa violettia sävyä :D Itse ajattelin aloittaa tuollai pehmeällä pastellilla mutta itsekin haluaisin kokeilla vielä hiukan vahvempaa lilaa ja kenties ujuttaa sekaan vielä ripauksen vaaleanpunaista.

Silloin kun aloitin maalaamisen, tein tosi paljon vesiväritöitä. Jotenkin nyt tämä suoravärien kanssa touhuaminen tuo mieleen ne vanhat vesivärimaalaukset :) Tykkään kovasti siitä että sävyt haalistuu pesujen myötä ja että tukkaa voi muunnella mielen mukaan. Väriterapiaa talven pimeyteen, sitä mä tarviin :)


2 kommenttia:

 1. Hiuksistasi tuli tooosi hyvännäköiset! Sopivat sinulle niin hyvin, että todellakin näyttää siltä kuin olisivat aina olleetkin tuon väriset :) Jos ymmärrät mitä tarkoitan!
  Ja tietenkin silmämeikki on jälleen upea!! Olen näitä sun silmämeikkejä yrittänyt parhaani mukaan apinoida =)
  -Tingeling-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja juuri tuolta minusta tuntuukin, ihan kuin aina ois ollut lilansävyinen tukka :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!