28.12.2015

Zoeva Naturally Yours. Kuvia, swatcheja, pari meikkiä


Innostuin joulukuun aikana tilaamaan netistä kasan kaikenlaista kivaa kosmetiikkaa. Nyt minulla on mm. neljä uutta palettia  - Zoevan, Sleekin ja Kat Von D:n, millä leikkiä ja mistä kirjoittaa :)

Saksalaiselta Zoevalta tilasin kaksi luomiväripalettia ja kaksitoistaosaisen silmämeikkisivellinsetin.

Siveltimet ovat ihania ja haluaisin kertoa niistä joku kerta perusteellisemmin. Paleteista olen toistaiseksi käyttänyt eniten vaaleaan pahvipakkaukseen pakattua settiä Naturally Yours.

Zoeva Naturally Yours, cold day light


Paletin ympärillä on pahvinen suojakuori
Zoevan pakkaukset ovat pahvia mutta vaikuttavat hyvin tehdyiltä ja ovat jämäkän oloisia. Magnetti pitää paletin tiiviisti kiinni. Peiliä tai siveltimiä pakettiin ei kuulu, mutta kun alle 18 eurolla saa kymmenen laadukasta luomiväriä kauniissa ja toimivassa pakkauksessa, tuntuu typerältä nipottaa pikkuasioista! (En edes koskaan käytä niitä palettien mukana tulevia siveltimiä enkä meikkaa palettien peilien avulla.) Itse asiassa koruton pahvipaletti on vain plussaa - onpahan kevyempi pakata meikkipakkiin. Ja hinta on uskomaton! Kymmenen luomiväriä alle 18€.

Olen positiivisesti yllättynyt Zoevan luomivärien laadusta!

Zoeva Naturally Yours, artificial light

Naturally Yours sisältää kymmenen luomiväriä ja on sävyltään neutraali/lämmin. Puolet sävyistä on täysin mattaisia. Tykkään siitä, että paletissa on vaaleita mattasävyjä, varjostuksiin sopivia mattasävyjä ja myös tummia mattasävyjä. Myös hohtavia sävyjä on hyvä setti erilaisia. Tämä tekee kokonaisuudesta erittäin monikäyttöisen!


Pure on matta vaalea kaurapuurobeige, mun iholla se melkein katoaa. Minulle se on huippu häivytyssävy tai sellainen välisävy jolla saa varsinaisen varjostussävyn nätisti häivyttymään ennen kulmakarvojen alle tulevaa vaaleaa sävyä.

Soft & Sexy on matta neutraali ruskea, sopii hyvin varjostamaan mun raskasta yläluomea sillai kevyellä ja huomaamattomalla tavalla.

Smooth Harmony on kaunis metallinen ruusukulta.

First Love on matta norsunluunvaalea. Pigmenttinen ja peittävä.

Casual Elegance on vaalea keltapohjainen kultasävy, tosi nätti, ei liian keltainen.


Forever Yours on mun tämänhetkinen suosikki. Alussa luulin että se on vain sellainen perusmetallinhohtoinen ruskehtava väri mutta erehdyin! Se on viininpunaiseen taittuva ruskehtava mikä shiftaa sinivihreäksi kun sitä kerrostaa iholle.

Slow Dance on matta tumma ruskea.

Sweet Sound on shimmerinen pronssinen ruskea.

Lovely Monday on satiininen tumma, täyteläinen luumuun taittuva ruskea.

Timeless Chic on matta, hyvin tumma harmaa.

Swatchasin puhtaalle kuivalle iholle. Tässä paletin ylärivi:

Pure, Soft & Sexy, Smooth Harmony, Forever Yours, Slow Dance

Ja paletin alarivi:

First Love, Casual Elegance, Sweet Sound, Lovely Monday, Timeless Chic

Mun eka testimeikki tällä paletilla oli kultaruskea päivämeikki.

Liikkuvalla luomella Smooth Harmony ja Casual Elegance.
Luomivaossa Soft & Sexy + Pure ja ulkokulmassa Slow Dance.

Kulmaluulla ja silmän sisäkulmassa First Love. Sisäkulmassa on myös hiukan kultasävyä Casual Elegance.

Alaluomella Sweet Sound.

Luomivärit pysyivät nätisti paikoillaan kasaantumatta luomivakoon koko päivän joten illaksi pimppasin tämän saman meikin irtoripsillä, turkoosilla alarajauksella ja hiukan vahvemmalla eyeliner-viivalla.


Tässä toisessa meikissä näkyy, miten nätti luomiväri Forever Yours on! Sitä on koko liikkuvalla luomella ja sävyliukuma punertavasta sinivihreään erottuu selkeästi.


Varjostuksena taas matta ruskea Soft & Sexy, blendattuna mattabeigellä Pure.
Kulmaluulla ja sisäkulmassa vaalea matta First Love.
Ulkokulmassa matta tummanharmaa (melkein musta) Timeless Chic.
Rajauskynänä Chanelin kajal joulukokoelmasta Rouge Noir.

Tämän jälkimmäisen silmämeikin tein viimeisenä, silloin kun meikkipohja ja kaikki muu oli jo tehty. Yllätyksekseni Zoevan luomivärit eivät juuri karise, vaikka en ollut mitenkään erityisen varovainen. Silmien alla ei juuri ollut siivottavaa, kiva! Varmuuden vuoksi pyyhkäisin silmänalusia kuitenkin pari kertaa puhtaalla pullealla häivytyssiveltimellä.

Tällainen paletti. Mitä tykkäätte? Mä tykkään tositosipaljon! Sävyt, koostumus, levittyvyys, häivyttyvyys, se että eivät karise. En haluaisi kuulostaa mainokselta mutta minusta Zoeva vaikuttaa tämän tutustumiseni perusteella ihan törkeän hyvältä :) Kymmenen sävyä hintaan 17,50€, nopea toimitus Saksasta ilman tullimaksuja, järkevän hintaiset postituskulut. Itse aion todellakin tilata sieltä uudestaan, mua kiinnostaa Zoevan kirkkaansävyisiä luomivärejä sisältävät paletit Retro Future, Love is a Story ja Rodeo Belle. Onko kellään kokemuksia niistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!