21.1.2016

Kat Von D Innerstellar. Swatchit ja meikkikuvia.Viime päivät on ollut hiljaista muutamastakin syystä.
Oon aloittanut autokoulun ja nyt pää on täynnä kytkinpolkimen käyttöä ja törkeän rattijuoppouden promillerajoja...
Suurin syy on kuitenkin mun tökkivä läppäri joka vissiin vanhuuttaan tahtoo hyytyä ja esim. kieltäytyy avaamasta blogin tekstejä. Todella raivostuttavaa! Meillä on useita läppäreitä ja pöytäkoneita kotona mutta mun vanha pieni Macin läppäri on se jolla olen tottunut tekemään kaiken ja siinä on myös kaikki mun kuvat. Grr! Mutta ehkä sen saa vielä elvytettyä...

Nyt kuitenkin sain osan kuvista toiselle koneelle ja kokeilen työskennellä täältä käsin. Takkuista hommaa oudolla vehkeellä, mutta ei voi mitään :)


Olen jo pitkään halunnut esitellä kunnolla mun tämän hetken suosikkipaletin, Kat Von D luomiväripaletin Innerstellar. Ihmeempiä kiertelemättä sanon nyt heti että paletti on ihana! Luomivärien laatu on pääosin loistava ja jos tykkää neutraaleista ja viileistä sävyistä, tämä on hyvä hankinta.

Mahtavaa on sekin, että paletissa on hyviä vaaleita sävyjä, jotka ovat tarpeeksi vaaleita kalpealle iholle. Sekä mahtava, pigmenttinen musta luomiväri, jolla voi tarvittaessa tehdä vaikka rajaukset.Palettia on moitittu siitä, että siinä on neljä ruskehtavaa sävyä, jotka ovat kenties ensivilkaisulla liian lähellä toisiaan... Mutta voiko kauniita ruskean sävyjä olla liikaa? Nehän on neljä keskenään ihan erilaista luomiväriä! Ennemminkin rikkaus kuin puute imho. Kaksi mattaa (vaalea ja tumma), satiininen lämmin neutraali ja sitten ruusukultaan vivahtava metallinen ruskeabeige sävy.


Mutta esittelenpä teille nyt ne sävyt ihan kunnolla!

Paletissa on kolme isompaa luomiväriä, kaksi hyvin vaaleaa ja keskellä neutraali satiininen ruskea. Niitten alla on pystysuunnassa 3 + 3+ 3 pienempää luomiväriä. Esittelen swatch-kuvissa aina yhden ison napin ja kolme sen alla olevaa pienempää nappia, jooko? Meneekö liian sekavaksi? :) Swatchit on tehty puhtaalle iholle ilman primeriä.

Lisää kuvateksti
Eka nelikko vasemmalta:


Gravitron on se isokokoinen vaalea nappi. Se on livenä hyvin kaunis, kalpea kylmä erittäin vaalea pinkki, jossa sinertävä hohde. Sopii hyvin myös korostussävyksi poskipäille, jos kaipaan sellaista "yliluonnollista", keijukaismaista fiilistä meikkiin. Gravitron on himmeästi hohtelevaa, ei helmiäinen eikä glitterinen.

Matta, viileä, lilaan taittuva maitokaakaonruskea sävy Night Crawler on hyvä valinta esim. luomivaon kevyeen varjostamiseen. Hienojakoinen, ei liian kuiva ja on helppo häivyttää.

Hillitty harmaa Dios. Luulin ensin että se on ihan matta, mutta taitaa olla enemmän sellainen hennosti satiininen. Ei tee luomen ihosta kuivannäköistä.

Lunacy on hyvin kaunis sävyltään, upea violetti. Se on myös paletin heikoin lenkki pigmenttisyyden suhteen. Kerrostamalla saa väriä, mutta on hieman hailakampi kuin paletin muut luomivärit.

Seuraava nelikko.


Isokokoinen nappi on nimeltään Vast. Onkohan se ehkä tarkoitettu varjostuksiin, siksikö se on niin iso? Itse en pidä ei-mattaisista varjostussävyistä kasvomeikeissä, mutta luomella tämä on kaunis ja monikäyttöinen pehmeä ruskea. Nudemeikkeihin ihan täydellinen!

Vaalea viileä lila Astrological on kaunis!

Darkstar yllättää intensiivisyydellään. Kaunis violetin rajoilla oleva murrettu syvänharmaa sävy.

Matta tummempi ruskea Orion. Arkimeikkien pelastaja.


Viimeinen nelikko.

Lycan on se vaalea, kermansävyinen, melkein matta mutta ei kuitenkaan. Sanoisin että hillityn satiininen, hohdetta on vain sen verran, että iho ei näytä tämän alla pölyiseltä ja kuivalta. Mulle ihan täydellinen sävy kulmakarvojen alle! Olen käyttänyt nyt joka päivä. <3 Onneksi tämä nappi on niin iso, nyt jo pelkään että mitäs sitten kun tää loppuu!

3AM vähän murrettu, tummempi, vanha ruusukulta. Tosi kaunis ja toimiva sävy.

Moonshine on pigmenttinen viileä metallinsävy. Sopii minusta hyvin tähän palettiin ja yleensäkin meikkeihin, joissa on mustaa ja lilan vivahteita.

Upea mattamusta Killing Moon kruunaa kokonaisuuden!

Tässä muutama meikki Innerstellarin sävyillä. Olen esitellyt näitä meikkejä aiemmin erikseen, mutta nyt vielä koosteena.

Lycan kulmaluulla, paletin ruskeita silmämeikissä ja Lunacy kulmakarvavärinä.


Dramaattisempi meikki mustalla, harmailla ja violeteillä.

Innerstellar taipuu myös hyvin klassisiin ja hillittyihin meikkeihin. Vaaleaa, ruskeaa, harmaata ja hopeaa.


Ja vähän smokympaa vaihteeksi...


Tässä vielä meikki jossa Innerstellarin ruskeita sävyjä ja tietenkin Lycan kulmaluulla ja sisäkulmassa. Ulkokulmassa Orion, liikkuvalla luomella 3AM, varjostuksena Night Crawler ja Vast.

Huhujen mukaan Kat Von D-meikkisarja on tulossa myyntiin Tukholman Sephoraan. Toivottavasti huhut pitävät paikkansa ja näitä meikkejä saisi edes vähän lähempää ja helpommin tänne Suomeen! Tämä paletti on ollut mulle niin nappihankinta, että haluan ehdottomasti tutustua merkin muihin tuotteisiin ASAP!

Kolahtiko Innerstellar? Mitä muuta kivaa Kat Von Dllä on?

Edit. Lisäsin pari kuvaa luomiväreistä.


2 kommenttia:

 1. Tää on mun makuuni hiukan liian viileä, mutta en lainkaan ihmettele että sinä olet ihastunut. Todella kauniita meikkejä olet sillä tehnyt, sillä paletti on samalla sekä nude että edgy ihan sen mukaan millaisella tuulella tai käyttötarpeella itse sattuu olemaan. Omat suosikkini ovat niitä, joissa olet leikitellyt värillisellä alarajauksella.

  Mulla ei ole kokemusta Kat Von D-tuotteista, joten en osaa antaa yhtään vinkkiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon aina mieltänyt sut kevät-värityypiksi :) Heleitä, läpikuultavia, ei harmaalla taitettuja vaan sellaisia puhtaita ja kirkkaita sävyjä. Sulle Innerstellar on liian kylmä ja sen nudesävytkin liian tunkkaisia, liian harmaapitoisia. Mulle se on taas osastoa Holy Grail, just täydellinen :) Mut mä oonki enemmän sinne klassiseen kesään kallellaan jos miettii värianalyysijuttuja: viileitä sävyjä, harmaalla lantrattuja pastelleja. Sinänsä jännä et ollaan molemmat vaaleaihoisia, -silmisiä ja suht vaaleatukkaisia, mutta ihan erilaisia :D

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!