8.1.2016

Make Up Store Moon Shadows. Kuvia ja swatcheja


Kerroin jo, että mulla on yksi Make Up Storen uudenlainen luomiväri joka kuuluu MUSin Moon Shadow-kokoelmaan. Noh, nyt näitä on tullut myös liikkeisiin myyntiin ja sävyjä on yhteensä viisi, ainakin toistaiseksi. Tässä postauksessa esittelen ne kaikki.

Luomivärien erikoisuutena on eriväriset väripilkut yhdistettynä pohjasävyyn. Näin luomivärin pinnasta tulee kaunis "planeettamainen" kuvio. Moon Shadow-luomivärit ovat todella, todella kauniita, kuin pikkuruisia taideteoksia! Kuin luotuja lähikuvia varten :) Pienellä siveltimellä ja vakaalla kädellä luomiväristä saa otettua myös erikseen niistä pikkuväripilkuista väriä, mutta helpointa on sekoittaa kaikkia napin sävyjä sekaisin. Luomiväreissä on kaunis metallinen finish ja hyvä, pigmenttinen ja hienojakoinen koostumus.

Suosikkini taitaa olla Peach.

Peach on niin upea! Vaalean kullan värisessä pohjassa on vaaleanpunaisia ja kuparisia pilkkuja. Niin sievä!

MUS Moon Shadow Peach

Tämä toinen upeus on Hazel.
Ruskealla pohjalla hohtavia valkoisia ja metallisenkeltaisia pilkkuja.


Sitten toinen suosikkini Bronze.
Vaaleankeltainen pohja ja siinä upeita vahvan fuksiapinkin ja viileän vaaleansinisen sävyisiä pilkkuja. Bronze on kuin minitaulu. Haluaisin siitä sellaisen 2m X 2m taulun meidän keittiön seinälle :)


Mahogny on viileähkö ruskea jossa kermanvaaleita ja viileitä luumunvärisiä pilkkuja.


Lopuksi vielä kerran Denim, josta kerroin jo aikaisemmin tässä postauksessa.
Tavallaan se on ehkä joukon tylsin, vaikkakin nätti myös. Mustanharmaalla hohtavalla pohjalla platinanvaaleita ja hopeisia pilkkuja.
Tässä vielä muutama ryhmäswatch:


Näitten hinta taitaa olla hiukan tavallista MUSin solo-luomiväriä korkeampi, 18€/kpl (tavalliset ovat 17€/kpl). Koko ja pakkaus on sama.


Mitä mieltä näistä pilkullisista kavereista? Jos ois pakko valita yksi, mikä se olisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!