15.1.2016

Meikki Zoevan paletilla En Taupe sekä pikaisesti pari MakeUp Storen uutuustuotetta: Lip Plumper Extreme ja uudet kulmakarvapaletit


Tänään kun heräsin ja katsoin ikkunasta ulos, näytti tältä:


Lunta, lunta, lunta, autot, piha, puut, koko kaupunki lumessa.
Meikistäkin tuli sellainen sävyiltään kuin haalistunut, valkoisella laimennettu.

Käytin Zoevan palettia En Taupe. Sen sävyt ovat hyvin mielenkiintoisia, hillittyjä mutta ei tylsiä. Epätavallisia. Ensivilkaisulla paletti on pullollaan harmaan ja beigen sävyjä - tylsää? -  mutta kun katsoo tarkemmin, näkee vivahteet. Tämä on mukava arkimeikkipaletti - meikkifriikki minussa iloitsee kun voi leikkiä erilaisilla luomivärikoostumuksilla ja eri tavoin hohtelevilla sävyillä, mutta lopputulos on silti tarvittaessa hillitty eikä missään nimessä turhan räikeä.


Sisäkulmassa ja kulmaluulla matta vaalea Stitch by Stitch.
Liikkuvalla luomella ja alaluomen rajauksena hohtava taupe Outline.
Liikkuvan luomen keskellä ruusukultaa napista Handmade.

Ulkokulmassa outo harmaa Old Master.
Varjostusvärinä matta harmaataupe (oikeastaan enemmän harmaa!) Gallery. Häivytin varjostusta mattaisella persikkaisella Hour by Hour.
Rajauksena Cake Liner Brown.
En halunnut mustaa rajausväriä. Ripsivärikin on IsaDoran tuuheuttava sävyssä black brown, pehmeämpi vaihtoehto mustalle.

Poskipunana toimii edelleen MUSin vanha luomiväri sävyssä Venus. Tätä ei ole toistaiseksi saatavilla uudessa pakkauksessa ja vanhat on myyty loppuun kai jo joka paikassa. Mutta se on niin ihana! Hillitty persikkainen beige joka on superkevyt kaunis hillitty sävy poskille ja highlighter samassa pakkauksessa.


Kulmat tein taas Anastasian Dipbrow Pomadella sävyssä Taupe. Tykkään tästä tuotteesta ihan valtavan paljon mutta en tiiä, onko tämä nyt kuitenkin hiukan liian tumma mun nykyiseen hiusten sävyyn...

Make Up Storelle on tullut uusia kulmapaletteja joissa on keskellä vähän samanlainen värillinen kulmavaha ja lisäksi kaksi puuterimaista kulmasävyä. Yhteensä niitä on neljä settiä. Oon pikaisesti kokeillut vaaleinta ja se vaikutti kulmissa aika kivalta, ei niin punertavalta kuin miltä se näytti paletissa. Nyt mietin että pitäiskö se hankkia kokeeksi... Toisaalta vähänkö ois mahtavaa, jos vastaavia paletteja olisi kaikenlaisissa hulluissa sävyissä, vaikkapa lilana! Lilasävyisen kulmakarvapaletin ostaisin heti!

Toinen MUS-uutuus on huultenpullistaja! Sen ostin samantien ihmeempiä pohtimatta :) En ole koskaan kokeillut mitään huulia pullistavia juttuja ja oon jo pitkään halunnut testata. Melkoinen järkytys yllätys oli se vahva lämmittävä/polttava/kihelmöivä efekti, minkä tämä Lip Plumper Extreme tekee huulilla! Huhhuh! Mutta alkuyllätyksen jälkeen sivelin tällä huulia koko loppuillan, ehdin ilmeisesti jo koukuttua epätavallisiin tuntemuksiin :D Pitääpä ruveta tarkkailemaan, pullistuuko huulet tällä oikeesti, vai jääkö vain kihelmöinnin asteelle.

2 kommenttia:

  1. Toi En Taupe on alkanut kutitella mua ihan kamalasti! Aluksi sivuutin sen aika nopsaan mutta nyt se on todellakin alkanut huhuileen mulle. ;-)Olen yrittänyt perustella itselleni, että en tarvitse, mutta pahoin pelkään, että tämä väystystaisto päättyy En Taupen kotiuttamiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Temptalia tais listata tämän paletin vuoden parhaat-listalleen kategoriassa "edulliset luomiväripaletit"! Mä en ole ihan samaa mieltä mutta tykkään kyllä tästä paletista tosi paljon. Pari pientä juttua häiritsee mua kuitenkin: parissa mattasävyssä saisi olla vielä hiukan silkkisempi ja ehkä satiinisempi koostumus, lisäksi voisi olla yksi todella tumma sävy! Mutta tosi kiva paletti eikä ole paha hintakaan :)

      Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!