29.1.2016

Mustavalkoinen meikki ja irtoglitteri Hologram


Harvoin käytän omissa meikeissäni puhdasta valkoista. Mutta nyt vaihteeksi halusin kokeilla, tavoittelin sellaista viileää ja huurteista ilmettä.


Meikki on tavallaan hyvin yksinkertainen: helmiäisvalkoista silmän sisäkulmassa ja liikkuvan luomen sisemmällä puolikkaalla sekä kulmaluulla.
Ulkokulmassa ja varjostuksena mattaa mustaa.

Meikin tehosteena on hopean ja oikeastaan kaikissa sateenkaaren väreissä hohteleva Make Up Storen irtoglitter Hologram. Olen tästä glitteristä ihan tohkeissani ja oon jo esitellyt sen blogissa noin miljoonan kuvan kera :D

Glitteri koristaa liikkuvan luomen lisäksi myös alaluomea. Tosin alaluomella sitä on vain vähäsen. Dippasin litteää keinokuitusivellintä ensin Mixing Liquid-nesteeseen, sitten irtoglitteriin, kopistelin ylimääräiset purkin reunaan ja taputtelin ensin yläluomelle (siveltimen toinen puoli riittää toiseen silmään ja toinen puoli toiseen), loput taputtelin silmän alle.


Vahvasti mattamustalla piirretty ulkokulma pitää meikin kasassa. Kulma toimii kuin eyelinerin korvikkeena.

En säästellyt myöskään korostusvärin suhteen :D Kunnon highlighter-överit voidemaisella korostusvärillä. Käytössä tais olla Essencen Soo Glow Bright up your life. Siitä löytyy oma postaus tässä.


Huhhuh, on se puhdas helmiäisvalkoinen vaan mun silmään aika kova! Ehkäpä pitäydyn jatkossa hiukan pehmeämmissä ja murretummissa valkoisen sävyissä.

2 kommenttia:

  1. Tykkään tavallisesti sun meikeistä poikkeuksetta, mutta tämä kyllä vanhentaa ihan tarpeettomasti sun piirteitä. Helmiäisvalkoinen on äärimmäisen haasteellinen väri ja varsinkin kun sitä käyttää mustan ja harmaan kanssa mennään herkästi sinne väärään suuntaan. Älä ymmärrä väärin, ihan hienot glitterit sun muut, mutta voisin sanoa että ihan mikä tahansa muu meikki on pukevampi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiiätkö, mä oon tästä ihan samaa mieltä! Valkoisen ja mustan kontrasti on tosi kova eikä ollenkaan mun juttu :D

      Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!