9.1.2016

Päheä uusi glitteri MUS Hologram


Mä vannoin että vuodenvaihteen jälkeen glitterijutut jää vähemmälle (ja melkein itsekin uskoin!). Mutta löysin niin upean glitterin, että en kertakaikkiaan voinut vastustaa!


Tämä on Hologram, yksi Make Up Storen uudistetuista irtoglittereista. Ihan häikäisevän hieno!

Purnukassa on 5g kimaltavaa keijukaispölyä eli riittää mulle varmaan loputtomiin!

Irtoglitterin kiinnitykseen suositellaan MUSin nestettä Mixing Liquid. Sitä itsekin käytän glitterin liimaamiseen iholle.
Toinen aine mitä suositellaan glitterin kiinnittämiseen, Blend & Fix, on voidemainen kiinnittäjä. Se ei ole henkilökohtaisesti mun suosikki koska voidemaiset koostumukset ei oikein sovi mun rasvoittuville luomille.
Tässä postauksessa on hirveästi lähikuvia tästä kimalleihmeestä. Olin ihan lumoutunut kun napsin ja editoin kuvia - niin kauniilta tämä glitteri näyttää! Hologram vaihtaa kimaltaa välillä hopeanvärisenä, välillä taas kaikissa sateenkaaren väreissä. Ihan huikean kaunis!


Kevyt purkin kallistus ja sisältö vaihtaa väriä hopeasta sinertävään......mutta sinertävän keskellä pilkahtelee yhtäkkiä kokonainen sateenkaari!Vallitsevat värit tässä glitterissä on kuitenkin hopea ja sininen.Tässä vielä pari kuvaa avonaisesta purkista. Uudistetussa purkissa on kiva korkki josta glitteriä on helppo ottaa siveltimeen.


Tämä "pylpyrä" on minusta tosi kiva keksintö! Samalla tukkii purkin suun ja estää turhan glitteripölyn ja toisaalta helpottaa kimaleen käyttöä.


Valitettavasti Hologram meikissä on hyvin oikukas kuvattava. Kamera ei millään halunnut tarkentaa kimallehiukkasiin.


Nämä meikkikuvat eivät tee Hologram-glitterille oikeutta :) Mutta ei se mitään, uskon että tulen käyttämään tätä usein joten uusia, parempia meikkikuviakin vielä tulee!

Miellyttääkö Hologram?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!