16.1.2016

Riisuttu sininen meikki


Tällä kertaa sinisävyinen meiki ilman sen kummempia temppuja. Ei siipimäisiä rajauksia, ei glitteriä eikä irtoripsiä. Sellainen meikki jolla ei ole tarkoitus järkyttää, järisyttää tai herättää huomiota mutta vain tuoda hiukan väriä perusarkeen. Ja ehkä vähän rikkoa tuttuja meikkirutiineja :)


Instagramin "virallinen" meikkityyli - näyttävä, graafinen, ne ripset, ikuinen eyeliner-siipi - on erittäin valokuvauksellinen (ja juri siksi niin suosittu), mutta vähän jo kyllästyttää :)

Yläluomen rajasin Chanelin kajalilla nro 17 Rouge Noir. Häivytin vähän ulkokulmaan.
Luomella sinistä, häivytys keskiruskealla.
Sisäkulmassa ja kulmaluulla kermanvaaleaa.


Mulla silmän ollessa rennosti auki liikkuva luomi jää osittain piiloon joten kirkaskaan sininen ei kauheasti häikäise.

Poskipuna on se sama vanha MUS Microshadow Venus... Pitäis ehkä piilottaa se jonnekin hankalaan paikkaan niin käyttäisin välillä jotain muitakin juttuja poskiin. Nyt olen ihan koukussa.

En tee uudenvuoden lupauksia mutta on juttuja mitkä on lähellä sydäntäni, juttuja mitä olen viime aikoina pohtinut. Haluaisin käyttää enemmän sinistä. Värejä. Haluaisin tehdä värikkäämpiä meikkejä ja yleensäkin meikkien suhteen murehtia vähemmän sitä, mikä on sopivaa ja age appropriate ja sovinnaisesti hyvän maun rajoissa. En mä ihan hirveän paljon sellaisia mieti mutta välillä mietin kuitenkin.

Kasvot muuttuu vuosien saatossa, piirteet muuttuu, omat mieltymykset ja se, mitä haluaa ulkoisella olemuksellaan viestittää - kaikki muuttuu ja muutos on väistämätön. Se pitää hyväksyä ja sen kanssa pitää tehdä rauha. Se ei silti tarkoita että iän myötä pitää väkisin ahtaa itsensä johonkin tiettyyn age appropriate tätityyliin ja lakata kokemasta, kokeilemasta ja iloitsemasta elämän suurista ja pienistä kauniista asioista. Kuten vaikka sinisestä luomiväristä :)


2 kommenttia:

 1. Tää on niin kaunis meikki <3. Mulla on tammikuu mennyt supernudeissa silmämeikeissä, sillä jostain syystä ei ole yhtään tehnyt mieli käyttää vihreää tai turkoosia luomiväriä. Toivon, että sininenkin löytää vielä luomilleni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on niin simppeli kaikkien glitteriviritelmien jälkeen mutta tuntui pitkästä aikaa tosi mukavalta meikata pelkistetyn kaavan mukaan. Itelläkin jonkinlainen nudekausi puskemassa pikkuhiljaa päälle, kolme päivää peräkkäin ilman eyelineria ja muutenkin minimalistisella meikkityylillä...

   Mä oon odotellut milloin sulta tulee värikkäitä meikkejä sillä sun uudella UD:n joululahjapaletilla :) Ei paineita, mutta yleisö odottaa malttamattomana! :D

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!