12.1.2016

Viimeisimmät kosmetiikkashoppailut


Tämä päivä alkoi ihanasti: ovikello soi ja postimies toi paketin nettikaupasta Beautylish. Tätä on jo odoteltu! Tilasin ennen joulua ja nyt se sitten saapui. Kyseessä oli mun eka tilaus tältä firmalta joten ehdin jo hiukan huolestua. Onneksi turhaan :)


Luokseni saapui kaksi tuotetta kulttimaineen saavuttaneelta It Cosmeticsilta: houkuttelevalla tekstillä "your skin only better" varustettu pakkaus CC+-voidetta sävyssä Fair ja purkillinen irtopuuteria Bye Bye Pores.


Ensikokeilun perusteella kaksikko vaikuttaa mahtavalta! CC+ Fair on todellakin vaalea! Koostumus on ihastuttava ja täytyy sanoa, että iho näyttää tämän kanssa todellakin luonnolliselta, mutta paljon paremmalta kuin nakuna. Tasaiselta, säteilevältä ja kauniilta. Lisäksi tässä on luotettava suojakerroin ja kunnolliset fysikaaliset filtterit. Mahtavaa!


Bye Bye Pores on superhienojakoinen HD-irtopuuteri jossa on tavanomaisen silican lisäksi mm. vitamiineja ja kosteuttavia ainesosia. Kiinnostaa nähdä, miten tämä käyttäytyy talven kuvattamalla iholla.

Onko It Cosmetics sulle tuttu merkki?

Beautylish saa multa pisteitä erinomaisesta pakkaamisesta. Tuotteet oli tiiviissä pienessä tukevassa pahvipakkauksessa ja mukana oli tarpeeksi pehmusteita. Löytyipä paketista myös soma tervehdyslappunen ja myös pieni sievä näytepussukka, sampleja Bioderman micellivesistä. Pieniä asioita, mutta sellaisista tulee hyvä mieli :)

Mainitsin jo talven kuivattaman ihon. Jopa mun rasvoittuva iho kaipaa lisää kosteutta ja suojaa kun pakkaset vaan jatkuu... Olin aikeissa ostaa apteekista monien hehkuttaman Lieracin kosteuttavan seerumin Hydragenist. Mutta kun kokeilin sitä, se tuntui hieman tahmealta ja haju oli mun makuun tosi vahva. Niinpä otin vastaavan seerumin Avènelta. Hydrance Optimale on lähes hajuton, imeytyy ihoon kokonan eikä jätä tahmeaa pintaa.

Uuden kosteuttavan seerumin lisäksi hankin vielä yhden pullon Avènen mainiota silmänympärysvoidetta Eluage-sarjasta. Se on sopinut mulle tosi hyvin, tämä on jo ties kuinka mones pakkaus tätä samaa :) Ehkä välillä pitäisi kokeilla jotakin uutta, mutta nyt nappasin vielä kerran tän saman taas!

Tästä silmänympärysvoiteesta olen jo kirjoittanut oman postauksen.

Ja oh! Tänään lähetin Zoevalle uuden tilauksen! Tykästyin kovasti Zoevan siveltimiin ja luomiväripaletitkin vaikuttaa ladukkailta joten kohta mulla on niitä lisää :D Odotin Zoevan uusien Spectrum-palettien ilmestymistä nettikauppaan ja nyt sitten klikkasin yhden ostoskoriin. Toivottavasti saapuu pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!