30.1.2016

Violetin ja sinivihreän sävyjä Zoevan uutuuspaletista Cool Spectrum ja lisää pinkkiä tukkaa


Zoevan uutuuspaletissa Cool Spectrum on muutama värikäs luomivärinappi - kauniita lilan sävyjä ja sinivihreän sävyjä, mattana sekä helmiäisellä höystettynä. Juuri näihin luomiväreihin ihastuin heti kun näin ekat kuvat Spectrum-paleteista ja juuri niillä tein ekoja kokeilumeikkejä tällä paletilla.Tässä meikissä on syvää violettiä CL090l iikkuvalla luomella.
Ulkokulmassa ja alaluomella matta teal sävy CL060.
Ulkokulmaa syvensin vielä mattamustalla CL030.
Kulmaluulla mattavalkoinen CL130.
Varjostuksena matta vaalea taupe CL010.
Liikkuvan luomen keskellä vaalea lila CL080.
Sisäkulmassa hohtava vaaleanpunainen CL070 valkoisen päällä.

Alaluomen rajasin vielä Yves Rocherin syvänvärisellä sinivihreällä kynällä 08 Bleu Volubilis.Lila ja syvä sinivihreä yhdessä on mun pitkäaikainen suosikkiyhdistelmä! Siihen mä aina haksahdan, uudestaan ja uudestaan :)


Tässä vähän turhan utuinen kuva kokonaisuudesta. Pohjana It Cosmetics CC+ Fair, poskipuna Chanel 74 Ultra Rose, huulilla Clarinsin vanha huulivoide Instant Light Natural Lip Perfector 01.

Uusi tukka sentään näkyy hyvin! Vaaleanpunaisesta sävystä on tullut paljon kehuja, joskus jopa ihan vierailta ihmisiltä. Tosin välillä näen kummastuneitakin katseita mutta en jaksa välittää :D Itse ainakin nautin tästä sävystä valtavan paljon! Tai siis sävyistä, tukassa on useita vaaleanpunaisen ja pinkin vivahteita.


4 kommenttia:

 1. Ah, ihana meikki! Mä himoitsen nyt sitten tuotakin palettia, todennäköisesti on pakko priorisoida ja siinä kyydissä se taupe paletti kyllä taitaa tipahtaa matkasta.

  Mä niin tykkään noista sun pinkeistä kutreista! Sen edellisen kuvan jälkeen aloin suunnitella, että seuraavalla vaalennuskerralla voisin haluta pinkkiä. Mulla ei vielä olekaan ollut sellaista hattaraista väriä...no jossain välissä viime vuonna oli aikas pinkki mutta siinä oli kyllä fuksiaakin mukana. Nyt tykkäisin just tuollaisesta selkeästi vaaleanpunertavasta pinkistä.

  Minä en ole koskaan elämäni aikana saanut niin paljon kehuja hiuksistani kuin ponitukan aikana! Täysin tuntemattomatkin ihmiset ovat kehuneet useita kertoja. Jotenkin ihan kummallista käytöstä suomalaisilta. ;-) Minä en ole huomannut niinkään kummastuneita katseita, aika pitkiä kylläkin ja sitten sellaisia uteliaan oloisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Cool Spectrum on kiva paletti mutta ei täydellinen. Mattavalkoiseen nappiin en ole tyytyväinen, se on kova eikä siitä irtoa kunnolla väriä. Muut napit oli ok, mitä ehdin testata.

   Mulla on pari sellaista tyyliltään konservatiivisempaa tuttavaa jotka vähän ihmettelee näitä mun tukkakuvioita :) Ja välillä tulee oudoksuvia katseita meidän pikkukaupungin kaduilla liikkuessani. Tosin se voi olla se kokonaisuus mikä ihmetyttää, se mun pukeutumistyylikään ei ihan mee paikalliseen muottiin.

   Poista
 2. Voi hitsi kuinka kauniita turkoosi/petrooli-meikkejä sulla onkaan. Ihan harmittaa kun omat meikit ovat olleet niin pitkään sitä vaaleanruskeaa ja kevyttä kultaa.

  Hiukset näyttää tosi kivalta vaaleanpunaiselta hattaralta :). Voin vain nostaa hattua sun kampaajalle jonka leikkaus tukee tota luonnollista kiharapilveä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnonvalo lisääntyy päivä päivältä ja kyllä se värikäs kausi tulee Pirjo sullekin kohta ;) Eikä ruskeissa ja kullansävyissä, turvallisissa meikeissä ylipäätään, ole mitään vikaa :)

   Kampaajani on i-ha-na! Hän jotenkin heti tajusi, mitä mä haen. Niin suuri helpotus kun kampaaja ymmärtää - ja sitten vielä osaa toteuttaa sen mitä pyydetään. Ei kaikilta onnistu.

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!