16.2.2016

Deadpool makeup & Sleek i-Divine X 2


Joo mä tiedän, tiedän: taas yksi punaglitterimeikki! Mutta oli tarkoitus käydä Herra Savon kanssa ystävänpäiväteemaisesti drinkeillä ja elokuvissa enkä voinut vastustaa kiusausta tälläytyä leffan pääväreihin.

Rakastan supersankarileffoja ja Deadpool oli pakko käydä katsomassa. (vaikka itse Deadpool ei ehkä ole supersankari sanan perinteisessä merkityksessä.) Supervoimat omaava Deadpool vetää keikoilleen päälle punamustat spandexit joten halusin punamustan meikin.


Meikkiin käytin pääosin sävyjä mun kahdesta uudemmasta Sleek-paletista, i-Divine Enchanted Forest 098 ja i-Divine Au Naturel 601. Olen viimeisen reilun kahden kuukauden aikana ostanut ja saanut n. kymmenen luomiväripalettia joten kaikkia en ole ehtinyt vielä kunnolla edes testata... Näistäkin Au Naturel on saapunut mulle jo joulukuun alussa mutta en ole ehtinyt tutkia palettia kun vasta nyt viime päivien aikana. Yritän korjata tilannetta!

Liikkuvan luomen jätin vaaleaksi ja siinä sekä sisäkulmassa hohtava vaalea vaaleanpunainen Fairy Godmother. Kulmaluulla vaalea Glass Slipper. Pääsävy varjostuksissa on viininpunainen Beatrice ja ulkokulmaa tummensin sävyllä Lady Tremaine - nämä kaikki ovat paletista Enchanted Forest.

Sleek i-Divine Enchanted Forest 098

Syvensin ulkokulmaa mattamustalla sävyllä Noir, samalla luomivärillä tein myös rajaukset. Pehmensin varjostuksia mattaisella persikkaisella luomivärillä Toast - nämä ovat paletista Au Naturel.

Sleek i-Divine Au Naturel 601


Lisää punaista meikkiin tuli Make Up Storen vanhalla poskipunasävyllä Marble Blush Rosso Verona - se on "marmoripintainen" sekoitus kirkasta punaista, oranssia, pinkkililaa, vaaleanpunaista ja korallia ja varsin kätevä jos tarvitsee kirkkaita punasävyjä meikkiin.. Tämä pyöreä nappi on jo lopetettu mutta tiedän että MUS tekee marmoroituja poskipunia myös uudessa neliskulmaisessa pakkauksessa.

Eyelure Screen Siren The Lash Edit

Irtoripset ovat Eylure Screen Siren. Ostin tämän setin Emotionista samana hyvin kosmetiikkapitoisena päivänä kun olin kosmetiikkaostoksilla ja Make Up Storen tuotekoulutuksessa ja sain postissakin meikkejä... Tässäpä kuva päivän saaliista!Kolmet erilaiset irtoripset sisältävä setti oli alessa -30% ja pakkohan se oli napata mukaan! Tässä meikissä käytin alinna olevaa ripsiparia Fay Wray in "King Kong". Ripsistä mulla ei ole mitään pahaa sanottavaa, tykkään myös Eyeluren liimasta, kiva juttu että setin mukana sitä tuli kaksi minituubia (mutta loogisempaa olisi kolme tuubia - onhan ripsiäkin kolme paria?).


Punainen glitter yläluomella on MUS Poison. Sisäkajal Chanel Rouge Noir.

Tässä jokseenkin hassu kuva kokonaisuudesta (nämä kokonaamakuvat ovat minusta aina niin ahdistavia ottaa ja postata!).

Minusta on kivaa pukeutua edes hiukan yhteensopivasti kun lähdemme mieheni kanssa kaupungille. Se ei aina ole helppoa koska hänellä on vahva oma tyyli ja musta on lähes ainoa hyväksytty väri. Mutta tällä kertaa meidän asutkin mätsäs hyvin yhteen - mulla punaista ja mustavalkoista, hänellä mustaa ja punainen rusetti kaulassa (punaisen hyväksyy pieninä väripisteinä joskus).

Ai niin, se leffa! Oli viihdyttävä mutta ei mun suosikki kuitenkaan. Osasyynä varmasti se että pääosan Ryan Reynolds ei vaan kolahda minuun millään lailla. Ja - anteeksi pieni spoilaus - jotenkin se koko "byyhyy, ulkonäköni on ihan pilalla eikä tyttikseni varmaan enää tykkää"-juttu ei mielestäni toiminut kunnolla koska hän oli edelleen ihan itsensä näköinen. Naama ois voinut mennä paljon pahemmankin näköiseksi imho... Mutta varmaankin menen katsomaan jatko-osan, sitten kun se tulee (näillä kassatuloilla varmasti tulee!). Tai vielä mieluummin jonkun supersankarileffan, jossa Deadpool Reynoldsin esittämänä on sivuroolissa.

Kiinnostaako Sleekin paletit?
Pukeudutteko tyylillisesti yhteneväisesti puolisonne kanssa?
Onko Deadpool katsottavien listalla tai nähty jo)?

Sleek i-Divine Enchanted Forest & Au Naturel, Make Up Store Marble Blush Rosso Verona
Briefly in English:

A red glitter makeup look, again! I know, I  know... but we were to go out and see a new Deadpool movie so I couldn't resist to match my colors to the main colors of the movie! I also finally did a look with my newest Sleek palettes i-Divine Enchanted Forest and Au Naturel. i love Sleek eyeshadow palettes but simply did not have the time to try them out earlier...

The red in this look comes from Make Up Store Marble Blush in Rosso Verona. Mine is an old style round blush but I hope they have it in the new line also... the color is great! Lashes are Eyelure Screen Siren Fay Wray in "King Kong". Red glitter is MUS Poison and kajal pencil Chanel Rouge Noir.

I would like to sometimes color-coordinate and style-coordinate outfits with my husband more when going out for a date. It's not an easy thing for us as he has a very strong personal look and mostly wears only black. But this time he had a red bow-tie and I had a matching red makeup and top :)

The movie... i liked it but didn't love it. Ryan Reynolds does nothing for me. But I love superhero movies so I'll go see a sequel (and there'll be a sequel, I'm sure!) but I would really prefer a superhero movie with Reynold's Deadpool in the smaller, supporting role.

2 kommenttia:

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!