21.2.2016

Drag queen wannabe


Käsi ylös kuka on nähnyt edes yhden jakson ohjelmasta RuPaul'sDrag Race! Minä löysin sen Netflixin valikoimasta ja jotenkin siinä kävi niin että koukutuin välittömästi ja katsoin putkeen kaikki katsottavissa olevat kuusi sesonkia. Ehkä miljoona kertaa parempi kuin joku boring Huippumalli Haussa! Ja niin lahjakkaita tyyppejä. Ihmisiltä vaaditaan lähes mahdottomia: pitää osata tanssia, laulaa livenä ja leikisti, haastatella julkkiksia luontevalla, hauskalla ja viihdyttävällä tavalla, tehdä couture-iltapukuja itselleen käytännössä roskista, stailata peruukeista upeita taideteoksia, meikata kuin ammattimeikkitaiteilija ja poseerata sekä kävellä lavalla kuin huippumalli. Ja koko ajan olla hauska, teräväkielinen, viihdyttävä ja viimeistelty. Ja tietenkin näyttää kauniilta naiselta, vaikka on oikeasti mies.


Drag queen-tyylinen meikki voi olla ihan huikea maalaus. Sellaista meikkiä kun tekee niin pitää tuntea kasvonsa todella hyvin! Ja myös pitää tuntea sen hahmon kasvot, kenet on maalaamassa esiin. Millainen queen hän on? Ilkeä, seksikäs, eksoottinen, höpsö?

Kokeilin tehdä itselleni sellaista liioiteltua drag queen meikkiä ja ei se ihan niin hyvin mennyt mitä toivoin, lähinnä siksi että mulla ei ollut mitään aavistusta siitä, millainen queen minusta tulee. Seuraavalla kerralla teen pari juttua ihan eri tavalla. Mutta se oli tosi hauskaa!Vedin kunnon glitteriöverit ja kaivoin kätköistäni suurimmat irtoripset mitä omistan (Inglotin vanhat, en tiedä, myydäänkö näitä enää).

Varjostuksien kanssa sai kans olla tosi ronski - kyseessähän on lavameikki, vieläpä ravintolan lavaa varten. Eli enemmän on enemmän :D

Tukalle en tehnyt mitään, mulla ei ole sellaisia supernäyttäviä peruukkeja. Oma kulahtanut ex-pinkki ja vähän likainen letti jäätävällä tyvikasvulla sai riittää tällä kertaa :D


Ehdottomasti kokeilen drag queen-meikkiä joku kerta uudestaan! :)
Itse asiassa haluaisin harjoitella tämäntyylistä meikkiä jollekin miehelle mutta en tunne ketään halukkaita. Herra Savo ei periaatteessa vastusta ideaa mutta hänellä on viikset ja parta ja haluamme molemmat pitää ne :D Eli jos sulla on tiedossa joku sopiva Kuopion seudulla, ottakaa ihmeessä yhteyttä! Ilmainen drag-meikkaus!


Briefly in English:

I love the reality show RuPaul's Drag Race! So today I tried to do a drag queen inspired look. It didn't turn out so great as I had no idea what kind of queen I'll turn out to be. But it was really fun! I'll try it again some time :)

2 kommenttia:

 1. Ihan huikee!! Oon sanaton.
  Joskus innostun "leikkimään" meikeillä ja ammun yli :D Mutta se peseminen...huh..se hillitsee yliampuvat meikkimaalaukset aika usein.
  Tuo eka kuva soveltuisi tauluksi, on se niin mahtava!
  -Tingeling-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitoskiitos! :)
   Nuo selfiet (eka ja vika kuva) otin kännykän kameralla niin ei ne ehkä ihan tauluksi kelpaa :D Mut aika tyly queen olisin jos olisin :D
   Tuossahan on pakkelia aika tuhdisti mutta itse asiassa kaikki lähti näppärästi pois Lumenen vedenkestävän silmämeikin poistoaineella ja neljällä vanulapulla. Eniten hommaa oli siinä kun glitteriä oli niin paljon. Sitten lopuksi pesugeelillä vielä huuhtelin. Eli jokin öljypohjainen pesuaine on tuollaisten harjoitustekeleiden poistamiseen ihan paras :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!