20.2.2016

Premium Tri Brow eyebrow palette

Premium Tri Brow on uusi tuote Make Up Storen valikoimassa, se tuli myyntiin pari kuukautta sitten. Kulmakarvojen meikkaamiseen tarkoitettuja meikkejä on viime aikoina putkahdellut lähes joka merkillä, onhan kulmakarvat edelleen yksi tärkeimpiä nykylookin tekijöitä. Saas nähä, milloin tämä nykyinen kulmakarvabuumi alkaa näyttää laantumisen merkkejä! (Itse asiassa tuoreella Marc Jacobsin catwalkilla fall 2016 oli mm. Lady Gaga mallihommissa ammattimallien lisäksi joilla ei nulmakarvoja näkynyt ollenkaan. Tai siis kulmat oli blondattu olemattomiin. Onko tämä uuden trendin, puskakulmien vasta-aallon, synty?)

Mutta toistaiseksi tuuheat, näyttävät, huolellisesti meikatut kulmakarvat elää ja voi hyvin ja kulmien meikkaaminen alkaa lähestyä taidemuotoa, siinä hommassa ei enää pelkällä kulmakynällä pärjätä. Milläs Make Up Store nyt haluaa meitä houkutella?

Merkillähän on ennestään kulmakarvapaletti Tri Brow - kolme puuterimaista mattaa kulmakarvaväriä. Näitä on kaksi sävyvaihtoehtoa, mlämpimämpi Tri Brow Brown ja perus-Tri Brow.

Premium Tri Brow on siitä vähän edistyneempi versio. Siinä on kaksi puuterimaista mattaa sävyä kulmien meikkaamiseen, mutta keskellä oleva kolmas nappi on itse asiassa sävytetty kulmakarvavaha tai -pomada. Kolme sävyä ovat yhteensopivia ja näitä kolmen sävyn settejä on neljä erilaista, vaaleimmasta Blonde, Auburn (punapäille) Brunette (ruskeatukkaisille) ja Dark (tummille).


Pomadassa on väriä ihan kunnolla, koostumus muistuttaa tosi paljon kuuluisaa Anastasia Beverly Hills tuotetta Dip Brow Pomade. Se on myös iholla hyvin pitkäkestoinen. Kun näin nämä eka kertaa, kokeilin kaikki triot käden iholle, sekä puuterimaiset että pomadat. Kun tulin sinä iltana kotiin, ihossa oli edelleen selvästi näkyvissä kaikki vedot, pitkähihaisesta villapaidasta ja takista huolimatta. Puuterimaiset kulmavärit haalistuivat ekan suihkun jälkeen lähes olemattomiin mutta huomasin että kulmakarvapomadalla piirretyt viivat näkyivät ihossa edelleen. Huvikseni jätin rannut pyyhkimättä, halusin tietää, kauanko ne pysyy. Ne jopa selviytyivät seuraavan illan saunasta! Sitten luovutin ja pyyhin ne pois silmämeikinpoistoaineella, sillä lähtivät ihan hetkessä.


Olen tehnyt näillä paleteilla useita asiakasmeikkejä ja tykkäsin. Oli aikomus ostaa oma paletti mutta sainkin sellaisen tuotekoulutuksen yhteydessä omaksi - ja vieläpä oikeansävyisenä (kiitos Piia!)
Mulla on siis tästä trio Blonde. Siinä on kaksi suhteellisen vaaleaa kulmakarvapuuteria joista toinen on harmaalla taitettu ja toinen vähän lämpimämpi, kellertävämpi vaaleanruskea/tumma beige sävy. Juuri sellaisista pahvilaatikonvärisistä kulmakarvasävyistä pidän eniten. Keskellä oleva pomada on sävyltään intensiivisempi vaalea ruskea. Swatchissa sävyt ovat samassa järjestyksessä kuin paletissakin.


Kokeilin tehdä siveltimellä ohuttaa viivaa ja myös esitellä, miltä sävyt näyttävät kun niitä häivyttää iholle.

Olen käyttänyt mun trioa nyt lähes joka meikissä.

Jostain syystä sävyt näyttävät kulmissa viileämmiltä kuin swatchattuna käden iholle.
Tykkään siitä, että pomada paitsi värjää karvat ja ihon, myös fiksaa karvat haluttuun asentoon. Parhaiten hommaan sopii leveähkö, litteä ja aika jäykkäkarvainen keinokuitusivellin. Itse asiassa Make Up Storella tietenkin on oma sellainen sivellin, se tuli myyntiin pari kuukautta sitten ja maksaa muistaakseni 19€. Sellaisella siveltimellä ja pienellä (oikeesti, kannattaa ottaa ihan pikkiriikkisen määrän pomadaa, se on tosi riittoisaa tavaraa!) määrällä pomadaa karvat saa harjattua tarvittavaan suuntaan - ja ne myös pysyy hyvin annetussa muodossa. Pomadaa voi käyttää yksinään tai lisätä kulmameikkiin myös puuterimaiset sävyt.Pomadalla saa myös piirrettyä sellaisen siistin, selkeän alaviivan kulmakarvoihin, jos tykkää sellaisesta. Jälkeä voi toki myös häivyttää ja pehmentää hyvinkin kevyeksi - pomada on ensin pehmeää ja notkeaa ja helppo häivytellä, suht. nopeasti kuitenkin "asettuu" iholle ja sitten ei enää juuri liiku. Pomadalla saa myös piirrettyä tarvittaessa vaikka yksittäisiä "karvoja" iholle, vaikkapa jos kulmissa on kalju kohta.

Puuterimaisia kulmavärejä voi toki käyttää myös pelkästään, ilman pomadaa. Joskus niin teenkin, jos haluan kevyempää ilmettä. Mutta tämän sävytetyn kulmakarvavahan päälle ne tarttuu tiukemmin ja kulmakarvameikin pysyvyys on selvästi parempi kuin jos käyttää vain puutereita. Koska vahaan tarttuu enemmän puuterimaista väriä kuin kuivaan ihoon, jälki on silloin myös hiukan vahvempi ja tummempi. Itse tykkään suht neutraalista kulmakarvasta mutta kyllä tällä saa maalattua kunnon "instakulmat" naamaan jos on tarvetta!

Paletin harmaampi ja viileämpi puuterisävy on hiukan tummempi ja tykkään käyttää sitä kulmakarvojeni loppupäähän että saisin sellaisen selkeän siiven. Vaaleampi sävy sopii hyvin kulman värittämiseen. Periaatteessa molempia sävyjä voi käyttää myös mattaluomiväreinä. Ja olenpa kokeillut tehdä vaaleammalla sävyllä jopa keveitä varjostuksia nenän sivuille, kun mitään muuta hommaan sopivaa ei ollut käsillä - toimii! :)

Sitten muutamia juttuja, mitä vielä tuli tästä mieleen. Ensin pelkäsin, että vaha on nopeasti ruman ja "likaisen" näköinen jos siihen pölisee jatkuvasti puuteria viereisistä napeista. Mutta toistaiseksi kaikki hyvin. Joko mä olen hyvin siisti ihminen tai sitten nämä eivät ole kovin pölisevää sorttia (veikkaan jälkimmäistä!).

Toinen kysymys on, kuinka kauan vaha pysyy notkeana tällaisessa pakkauksessa. Siihen en osaa vielä sanoa mitään, omani on ollut käytössä vasta reilun viikon ajan ja siinä ajassa en huomannut mitään muutoksia. Suljen kyllä aina huolellisesti kannen.

Lopuksi sanon vielä että kokonaisuus on minusta varsin toimiva. Aikaa menee aamuisin hiukan vähemmän kun ei tarvitse erikseen etsiä vahaa ja kulmakarvapuuteria vaan kaikki on samassa rasiassa. Blonde-paletin sävytkin ovat yllättävän toimivat eri ihmisillä. Ehkä jos on ihan valkoiset kulmakarvat (eikä halua niihin tummennusta) tämä on turha paletti. Mutta jos on vaaleatukkainen tai jos on perinteinen suomalainen maantienvärinen hius tai jopa vaaleanruskea tukka, tätä palettia kannattaa tastata?

Testaamista ajatellen, Premium Tri Brow on Make Up Storen omissa liikkeissa helmikuun loppuun asti tutustumistarjouksessa 21€/kpl, normaalisti 27€.

Millä sinä meikkaat kulmakarvat?

Briefly in English:

Make Up Store now has neweyebrow  palettes Premium Tri Brow that contain two powder shades for brows and a colored eyebrow pomade. Premium Tri Brow comes in four shades: Blonde, Auburn, Brunette and Dark. In Finland this palette is 27€. I've got one in Blonde and am very happy with the shades and the product.

With the pomade you can even draw "individual hairs" on the skin, or just color the area of the brow to make the eyebrow look fuller. It attaches to both skin and hairs. The pomade makes it easy not only to color the eyebrow, but also to brush the hairs in needed direction and to fix it in the shape you want. It's also waterproof - tested in shower and sauna! It only came off with eyemakeup remover. It's soft and easy to blend at first but then it kind of sets on the skin and becomes smudge-proof. The pomade can be used alone or with the powder shades.

The powders can be used on their own for a softer look but they attach better when applied on top of the pomade. This makes the colors appear a bit stronger and darker and the eyebrow makeup lasts longer. I like to use the palette's slightly cooler, more gray-tinted shade on the tail of the brow and a slightly lighter, sandy-beige shade to fill in my brows. The powder can also be used as powder eyeshadows or even for contouring. (I've tried that when I was stuck with nothing else suitable for contouring and the lighter powder shade worked just fine!)

I think it's a clever palette suitable for many blondes and even for girls with light brown hair. It sure is quicker to use just this one palette than to dig around for separate eyebrow pomade and powder colors. The best brush for this one is a flat synthetic fiber brush with short bristles (Make  Up Store sure has one!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!