8.2.2016

Red glitter for Valentine's Day


Briefly in English:

I planned to do a few posts with romantic makeup looks for Valentine's Day. In my husband's opinion the perfect Valentine's Day look is "something bright red and sparkly" so this is what I did, a red glitter look! And in the morning I saw all the pictures of Lady Gaga at Super Bowl, rocking a red glitter eye :D Oh well, there's nothing new under the Sun I guess! :) And our looks are very different, Gaga's was really modern and sleek, minimalist even, mine is more traditional and romantic.

I bought a red glitter for this look from the Make Up Store. It's called Poison and it's from their older line, not sure if they have it anymore. The eyeshadows are Dior and Kat Von D Gravitron from the Innerstellar palette. I love to wear red and pink together! And I used my new Zoeva eye pencil which I really liked, it's soft and rich, pigmented and long lasting.

What's your perfect Valentine's Day makeup look?


Tykkään näistä meikkikuvista, tai oikeastaan sävymaailmasta, tositosipaljon! Kuviakin on paljon, juuri siksi.

Halusin tehdä tällä viikolla muutamia postauksia teemalla ystävänpäivä. Kun kysyin mieheltäni, mikä olisi hänen mielestään täydellinen Valentine's Day-meikki, hän vastasi heti epäröimättä "kirkkaanpunaista ja kimaltavaa". Niinpä tämän viikon sunnuntaina oleva ystävänpäivä mielessä halusin kokeilla tehdä meikkilookin jossa olisi punaista ja glitteriä. Punaista glitteriä. Ja pinkkiä, koska se on romanttinen väri ja koska se sopii mielestäni hyvin punaisen kanssa.

Ostin varta vasten purkin punaista glitteriä Make Up Storesta. Glitteri on heidän vanhempaa mallistoa enkä tiedä, saako sitä enää joka paikasta, meidän lähiliikkeessä Kuopiossa sitä vielä on.

Vanha purkkimalli ei ole läheskään niin käytännöllinen ja kätevä kuin uusi - matala pyöreä rasia jossa iso suuaukko joten pitää olla tosi varovainen, ettei glitteriä pölise ympäriinsä. Mutta itse glitteri on ihana! Sen nimi on Poison ja jotain huumaavaa, taianomaista sen kimalteessa todellakin on!


Aamulla sit heräsin ja Instagram kuhisi Gady Gagan kuvia yön aikaan olleesta Super Bowlista - Gaga esiintyi siellä punaisessa glitterimeikissä! Hymyilytti hieman oma ajoitukseni mutta minkäs teet, mikään ei ole uutta auringon alla :D
Gagan meikki tosin oli aika erilainen, enemmän sellainen minimalistinen ja moderni, mun on enemmän sellainen perinteisempi romanttishenkinen Ystävänpäivähässäkkä :)
Itse meikki on hyvin simppeli tapaus. Koko liikkuvalla luomella karpalonpunaista luomiväriä Diorin paletista 876 Trafalgar. Häivytykset tein pinkillä ja lohenvaaleanpunaisella sävyillä Diorin vanhasta paletista 859 Graphic Lights. Kulmaluulla ja sisäkulmassa lilaan shiftaavaa highlighter-sävyä Gravitron paletista Kat Von D Innerstellar.

Alaluomella violetti kynä Zoeva Graphic Eyes sävyssä Regency - todella laadukkaan oloinen kynä, pehmeä, pigmenttinen ja hyvin pysyvä!

Yläluomen rajauksena MUS Cake Liner Black.


Minusta tämäntyyppinen hevi silmämeikki toimii parhaiten silloin kun kaikki muu kasvoilla on kevyttä ja luonnollisenheleää. Käytin vaaleanpunaista poskipunaa ja runsaasti voidemaista korostustuotetta, Essence Soo Glow! hennon roosan sävyssä Bright Up Your Life. Olen kirjoittanut tästä hohtovoiteesta ja muutenkin maininnut sen usein postauksissa yksinkertaisesti siksi että se on yksi parhaista highlighter-tuotteista vaalealle iholle.Millainen on sun tyylinen ystävänpäivämeikki?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!