7.2.2016

Sininen meikki ja Lumene Long-Wear Eyeshadow Palette 3 Winter View/Talvinen maisema


Esittelen nopeasti vielä yhden meikin Lumenen paletilla Winter View. Täytyy kyllä kehua että edullinen Lumene osoittautui ihan kelpo luomiväriksi! Tämän paletin myötä kiinnostuin taas sinisistä meikeistä uudella innolla :)


Paletissa on neljä luomivärisävyä ja takakannessa vielä ehdotelma siitä, miten niitä voisi käyttää meikissä. Minä en siitä innostunut ja jos rehellisiä ollaan, niin en kahta vaaleampaa sävyä edes ihmeemmin kokeillut, swatchin verran vaan. Mua lähinnä kiinnosti paletin kirkas vaaleansininen ja tumma matta siniharmaa sävy.
Kokeilin tehdä paletin sävyillä vähän monimutkaisempaa meikkiä kuin se perus vaaleansininen luomi :) Tällainen siitä tuli. Tosin käytin meikkiin myös muita luomivärejä.


Paletin kirkasta sinistä on alaluomella ja yläluomen sisäpuolikkaalla, mattaa tummaa siniharmaata ulkokulmassa.
Sisäkulmassa ja kulmaluulla vaaleaa kylmää pinkkiä sävyä Kat Von D paletista Innerstellar, Gravitron. Lisäksi käytin vaaleansävyistä Clarinsin nappia Ombre Matte 02 Nude Pink.
Liikkuvalla luomella Make Up Storen irtopigmenttiä Eyedust Lilac jonka taputtelin paikalleen Mixing Liquid-nesteen avulla, ettei pölise.
Varjostuksen häivytykseen käytin vielä Chanelin vaaleanpunaista poskipunasävyä Joues Contraste 70 Tumulte.
Alaluomen sisärajauksena Rimmel Scandaleyes Waterproof Kohl 014 Bright Blue.
Yläluomella MUS Cake Liner Black.


Yläluomella mun tavallista ripsiväriä, musta Max Factor Masterpiece Waterproof (+kevyet irtoripset Depend Sienna) mutta alaluomelle levitin lilaa Guerlain Cils D'Enfer 02 Violet.

Tekee koko ajan mieli värejä! Haluan kukkia kotiin, vaatteita jotka ovat jotain muuta kun mustaa tai harmaata sekä kirkkaanvärisiä meikkejä!  Taitaa olla tuo värien puutos sukua vitamiinien puutostaudille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!