29.2.2016

Sleek Del Mar Vol II ja säyseä päivämeikki sekä uusi silmänympärysvoide


Pahoittelen parin päivän hiljaisuutta! Ensin meillä oli vieraita ja jotenkin vetäytyminen seurasta  läppärin kanssa ei tuntunut sopivalta vaihtoehdolta. Sitten meikkikuvat epäonnistui... Ääh. Tänäänkään en saa mitään hirmuisen järkevää postausta aikaiseksi koska on orastava migreeni enkä ole skarpeimmillani :( Mutta halusin esitellä värikkään paletin Del Mar Vol II säyseän puolen. Sillä nimittäin voi tehdä paitsi hurjan värikkäitä, myös varsin arkisia meikkejä!Tässä meikissä käytin paletin kahta persikkaista sävyä ylärivistä sekä mattaa nudea ja tummanruskeaa alarivistä.

Silmän sisäkulmassa ja liikkuvalla luomella hohtava persikka Loco, varjostuksena matta hiukan glitterinen (mutta ei sitä juuri huomaa) persikka San Antonio, ulkokulmassa matta tumma Siesta ja alaluomella vielä kevyesti Ushuaia.

Rajasin yläluomen ruskealla kakkumaisella rajausvärillä.

Kulmakarvameikkinä Make Up Storen paletti Premiun Tri Brow, mun tämänhetkinen suosikki.

Ripsarista en tykkää, se on vaivihkaa kuivahtanut tuubiinsa ja saa mun muutenkin ei niin näyttävät ripset näyttämään entistäkin hennommilta. Vaatimuksina tarkka harja ja vedenkestävä koostumus, onko kellään hyviä ehdotuksia? Tekisi mieli kokeilla jotain uutta, muuten sorrun aina siihen samaan...

Mutta oon sentään hankkinut uuden silmänympärysvoiteen!


Tai oikeastaan kaksi silmänympärysvoidetta, yhden vanhan tutun suosikin Avène Eluage ja toisen uuden. Tykkään tosi paljon Eluagesta mutta nyt alkoi tuntua siltä että talveksi joku vielä täyteläisempi voide olisi hyvä. Avène Sérénage vaikutti minusta pitkään epäilyttävältä (olen vainoharhainen ja aina nousee karvat pystyyn kun raaka-aineluettelossa lukee mineral oil) mutta tämä vaikutti kädelle levitettynä niin mukavalta - kosteuttavalta ja silottavalta - että sorruin.

Ja miten hyvä että uskalsin olla vähemmän ennakkoluuloinen! Tuohan on tosi kiva silmänympärysvoide! Ainakin nyt kun oon katsellut erikoislähikuvia silmistäni, niin voin vaikka vannoa että silmänalusihon kuivuus on vähentynyt!
Tekisi mieli kirjoittaa ihonhoidosta enemmän. Itse koen sen hyvin tärkeäksi, mulla on mun "säännöt" ja rutiinit enkä voisi kuvitellakaan meneväni nukkumaan meikit naamassa tai muuta hullua :D Olenhan sentään kosmetologi(kin). Ehkäpä ens viikon aikana saan aikaiseksi jotakin tästä aiheesta. Tänä talvena oon törmännyt usein ihmisiin joilla kaikki ihonhoitoon liittyvä on totaalisen retuperällä ja se jaksaa aina mua ihmetyttää.

Briefly in English:

I did this neutral look with Sleek Del Mar Vol II. As you can see, it's a very versatile palette.

I lined my upper lid with brown cake liner. The brow color is Make Up Store Premium Tri Brow, it's my favorite right now.

And I bought a new eye cream as I felt I need a more moisturizing and nourishing product. I've used the Avène Eluage cream for a long time and i still like it but now I bought Avène Sérénage as it felt so nice and moisturizing when I tried it on my hand. Used to have an aversion to mineral oil... but i'm happy i bought Sérénage. It feels great and after a week using it (and after looking at a lot of close-up pictures of my own eyes!) I can swear my under eye skin doesn't look so dry now!

I want to write more about skincare! It's a subject close to my heart, after all, I'm a beautician too. It always makes me secretly roll my eyes when I see people who don't care about their skin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!