3.2.2016

Tammikuun 2016 suosikit


Uskomatonta, talvea jäljellä enää alle kuukausi! Tänään kuljin kaupungilla ja tuntui jo melkein keväiseltä - aurinko paistoi ja taivas oli niin sininen.
Mutta tässä muutama purkki ja purnukka, tuotteet jotka auttoivat mut tammikuun yli.

Tammikuun kovat pakkaset pakkottivat mun ihonhoitokuviot uusiksi. Rasvoittuva sekaiho olikin yhtäkkiä kuiva! Pelastauduin mm. Lumenen kosteuttavalla kasvovedellä Soft Touch Hydrating Toner kuivalle ja normaalille iholle. Muistaakseni samaa käytin myös viime talvena. Tykkään kasvoveden paksusta, oikeastikin kosteuttavan tuntuisesta koostumuksesta ja kevyestä tuoksusta.

Lisäksi otin säännölliseen käyttöön seerumit. Avène Hydrance Optimale kosteusköyhälle herkälle iholle on nopeasti imeytyvä ja lähes tuoksuton, ei tuki huokosia mutta antaa mukavasti lisäkosteutta.Käytän yövoiteen alla tai välillä päivällä kosteusvoiteen alla (käytössä Avène Antirougeurs Jour Redness-relief moisturizing protecting emulsion SPF 20 josta olen jo kirjoittanut tässä).

Clarins Mission Perfection Serum lupaa hälventää ihonsävyn epätasaisuuksia sekä tehdä ihosta heleämmän ja tasaisemman. Tämä seerumi on koostumukseltaan epätavallisen jämäkkää, muistuttaa enemmän kosteusvoidetta kuin perinteistä ohutta tehotippaa.Tykkään käyttää sitä meikinalusvoiteena esim. mun uuden lempparimeikkivoiteen It Cosmetics CC+ alla.

It Cosmetics CC+ Fair pääsi ilman muuta suosikkien listalle! Mukava koostumus, kätevä pakkaus, juuri sopiva peittotaso ja kaunis meikkipinta, mikä tällä meikkivoiteella tulee - nämä ovat kaikki hyviä syitä tilata tätä lisää! Kaiken muun hyvän lisäksi tässä on SPF50+, mikä on hyvä lisä nyt kun päivisin aurinko jo paistaa ja lumi sitä mukavasti heijastaa. CC+ sai oman postauksen ja se löytyy tästä.

Pixi Mattelustre Lipstick Pure Fuchsia on täydellinen sävynsä puolesta! Niin kaunis, upea, täyteläinen fuksiapinkki. Kirkkaalla pinkillä punatut huulet ovat tulevan kevään trendi :) En valita, tämä on mun suosikkihuulimeikkisävy! Käytän välillä myös voidemaisen poskipunan sijaan - kalpealla iholla ihan mainio raikastava sävy.

Kat Von D Innerstellar on yksinkertaisesti meikkirakkautta! Täydellinen neutraali/dramaattinen viileäsävyinen paletti. Luomivärien laatu erinomainen. Paletistakin olen jo kirjoittanut oman postauksen.

Kosmetiikkatuotteista pitää vielä ehdottomasti mainita Make Up Storen uusi huulia pullistava Lip Plumper-huulikiilto! En tiedä vielä, pullistaako se oikeasti yhtään mitään mutta ai että se lämmittää huulia pakkasella! Toinen minulle uusi juttu, johon välittömästi koukutuin on Madara Brightening AHA Peel Mask. Minulla on siitä pieni näyte ja todellakin olen hakemassa lisää (tämä on kuulemma ens viikolla Sokoksella tarjouksessa 14,90€!)

Näitten lisäksi kylmän tammikuun ajan ihoani suojasi päivisin pisara kasvoöljyä meikkivoiteen sekaan sekoitettuna. Niin yksinkertainen ja pieni juttu mutta niin toimiva! (Pakkaspäivien meikkivoidevinkki.)

Fiilistä on myös piristänyt uusi tukansävy! Pinkki ilahduttaa mua itseäni ja myös kanssakulkijoita  - yksi pikkutyttö oli niin innoissaan että koko kauppakeskus varmasti kuuli "katso äiti, PINKKI TUKKA!" :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!