12.2.2016

Vaaleanpunaista luomilla ja MUS Blush Cherry BlossomOlen monesti sanonut että tykkään vaaleanpunaisen sävyistä silmämeikissä. Usein käytän tähän tarkoitukseen luomivärien sijaan sopivansävyisiä poskipunia. Niin myös tällä kertaa, luomille (ja poskille) päätyi Make Up Storen puuterimainen poskipuna sävyssä Cherry Blossom.


Omani ei ole enää uusi, kaukana siitä. Poskipuna on ollut kovassa käytössä. Rasiakin on vanhanmallinen, Make Up Storen uudistettua ilmeensä poskipunatkin muuttuivat, uudet pakkaukset ovat isoja ja neliskulmaisia. Mutta Cherry Blossom selvisi uudistuksesta ja on edelleen myynnissä! Tietääkseni sävy ei ole muuttunut.


Tämä poskipuna on sävyltään pehmeä koralli, jossain siinä pinkin ja oranssin puolessavälissä. Tykkään siitä että se ei ole liian lähellä oranssia, vaikka onkin selkeästi lämmin sävy mun iholla. Olen käyttänyt tätä sävyä usein asiakasmeikeissä ja minusta se sopii hyvin monille. Kaunis ja raikastava poskipuna!

Poskipuna on aika pigmenttinen -pieni määrä eli kevyt sipaisu pehmeällä poskipunasiveltimellä riittää - mutta onneksi helppo häivyttää.

Cherry Blossom on koostumukseltaan matta. Omalla iholla tykkään enemmän hieman satiinisista poskipunista joten tällaista mattasävyä käytän yleensä aina parissa korostusvoiteen tai -puuterin kanssa. Musta kevyt kiilto antaa iholle kivasti eloa.


Tässä meikissä Cherry Blossom ja Essence Soo Glow! toimii hyvin yhdessä imho. Poskipunaa annostelin kevyellä kädellä mutta kiiltoa lipsahti runsaammin :) Noh, minä olenkin kalpeanaama joka tarvitsee kaiken hehkun mitä purkista voi saada :D


Minusta on myös mukavaa käyttää samaa sävyä kerralla eri paikoissa ympäri kasvoja - huulet ja posket tai huulet ja silmät tai posket ja silmät - jotenkin lopputuloksesta tulee silloin ehyt kokonaisuus.


Silmämeikki on suhteellisen kevyt ja romanttinen.

Käytin Cherry Blossom-poskipunan lisäksi sävyjä Zoevan paletista En Taupe: vaalea matta Stitch By Stitch sisäkulmassa ja kulmaluulla ja matta luumu Exquisite ulkokulmassa.

Yläluomen sisärajauksena Chanel Kohl Rouge Noir.

Liikkuvalla luomella ruusukultaa. Käytin irtopigmenttiä MUS Eyedust sävyssä Imagine jonka taputtelin luomelle Mixing Liquid-nesteen avulla.Tykkään käyttä kimaltavia sävyjä liikkuvalla luomella mutta kun mulla liikkuva luomi ottaa osittain kiinni yläluomeen, kimalteet pitää kiinnittää iholle hyvin. Ilman hyvää pohjustusta ja kiinnitystä kimaltava sävy leviää yläluomelle ja pilaa varjostukset... Mixing Liquid on toistaiseksi ollut yksi parhaita aineita siihen hommaan.


Lisää kimallusta koko silmämeikin alueelle sain kun tupsuttelin kevyesti kulmaluulle vaaleinta kullan sävyä Diorin paletista 876 Trafalgar. Se on sellaista hienoa kuivaa irtonaista kimallepölyä koko luomiväri, välillä tykkään sellaisesta :)


Tältä näytti kokonaisuus, mun glow-päivämeikki kullan ja vaaleanpunaisen sävyissä. Periaatteessa tähän sopisi myös irtoripset ja sitten meikillä voisin lähteä vaikka juhlimaan ystävänpäivää :) Paitsi että olen silloin töissä... Paitsi että ken tietää, ehkä virittelen ne ripset silti ;)

Briefly in English:

I love wearing shades of pink on my eyes and I often wear blush as eyeshadow. This pinky-coral matte shade is Cherry Blossom, it's from Make Up Store. Mine is quite old and used and the packaging is old style. But I'm happy this shade didn't get discontinued in the renewal of the line as I often use it on my clients.

The matte blush needs help from a highlighter to make the skin look lovely and dewy. Soo Glow! from Essence is my favourite one, I use it all the time!
On the lid there's shimmery rose gold pigment, also from MUS. The shadows are Zoeva with some Dior bling (white gold from Trafalgar palette) on top.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!