18.2.2016

Vanhan meikkitreenit 2016


Huomenna on vanhojen tanssit 2016! Jee! Tai siis, kun miettii mihin aikaan pitää herätä väkertämään meikkejä uusvanhojen nassuihin niin pikemminkin apua! :D

Toivottavasti kaikille löytyi juuri sopiva täydellinen puku ja kaikki on valmiina huomista varten :)
Täälläpäin meikkikaupassa on selkeesti käynyt viime aikoina enemmän tyttöjä "kun mun puku on sähkönsininen niin mikä huulipuna siihen sopii?" Ihanaa! Jos jotain tiettyä pinnalla olevaa juttua pitää nimetä, niin tuntuu että tänä vuonna lkaikki haluaa hienot varjostukset ja korostukset! Contouring! Poskipäät esiin ja nenä kaposeksi! Lisäksi glittereitä on kyselty kans tosi paljon. Ja kolmantena "trendinä" on Kylie. (Jenner, ei Minogue, duh!:D )

Teen meikit kahdelle vanhalle ja ollaankin etukäteen jo mietitty meikkien värejä ja palloteltu ideoita. Tänään mulla oli vapaata ja tein huvikseni itselleni sellaiset nopeat koemeikit huomista varten. Samalla testasin, toimiiko meidän sotasuunnitelma ja miten erilaiset sävyt ja koostumukset pelaa yhteen.

Toiseen meikkiin on näillä näkymin tulossa utuiset rajaukset ja  ruskeasävyinen smoky eye jossa kiiltävä, kimaltava liikkuva luomi. Todennäköisesti muutan sitä vielä jonkin verran. Idea pysyy samana mutta meikistä tulee pehmeämpi ja kevyempi. Kullansävyisen glitterin tilalle tulee metallinen ruskea tai hopeaglitteri. Tai vain metallisena hohtava luomiväri. Ja varjostuksesta haluaisin vähän kevyemmän ja vaaleamman ruskean.

Tähän mattaiset nudehuulet sekä nudesävyinen poskipuna.


Toiseen meikkiin tulee persikkaa, tummaa ruskeaa ja luumua, mustat siipimäiset rajaukset ja hohtava hopeaglitterinen liikkuva luomi.


Kaveriksi kuultoa poskipäille, persikkainen poskipuna ja matta nudepersikka huuli. Ja toki niitä varjostuksia ;)

Kummasta meikistä tykkäät enemmän?
2 kommenttia:

 1. Kumpikin ovat (tottakai!) upeita, mutta tuo ensimmäinen kolahti enemmän <3 Siinä vaan on sitä jotain :)
  -Tingeling-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas ihanasta kommentista! :)

   Ylempi neutraalisävyinen smoky on sellainen että sen voisin kuvitella tekeväni itselleni jonnekin juhliin kans :) Sopii monenlaisiin asuihinkin.
   Alempi persikka oli tosi kaunis tänään sen mun asiakkaan silmämeikkinä! Tosin vaihdettiin glitteri kimaltavaan luomivärin kun asussa oli jo muutenkin paljon blingiä :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!