9.3.2016

Lisää ihania silmänrajauskyniä. Yves Rocher Crayon Couleur Végetale Eucalyptus, Prune Pivoine, Bleu Pensée


Yves Rocher lopettaa Kuopion myymälänsä. Tai siis käsittääkseni lopettaa kaikki myymälänsä, jäljelle kuulemma jää vain postimyynti ja yksi liike (olettan että Helsingin keskustan). Höh :(

En tykkää ostella meikkejä netissä (vaikkakin oikeastaan joudun tekemään sitä aika usein, kauppojen valikoimat nyt on mitä on). Tykkään kokeilla, sivellä kädelle, haistella ja tutkailla sävyjä meikkikaupoissa, nettishoppailun yhteydessä tämä ei ole mitenkään mahdollista.

Kävin pyörähtämässä YR-myymälässä, siellä oli meneillään loppuunmyynnit ja kaikki oli alessa. Käytin tilaisuutta hyväksi ja hankin lisää merkin mainoita silmänrajauskyniä:


Mulla on ennestään yksi, väriltään syvä ja täyteläinen petrolinsininen 08 Bleu Volubilis. Se on ihana - sopivan pehmeä, pysyy loistavasti ja väri on todella kaunis. (Bleu Volubilis esittelyssä tässä postauksessa.) Nyt ostin kolme kynää:


Yves Rocher Crayon Couleur Végetale 10 Eucalyptus on kaunis viileä vihreän sävy.


04 Prune Pivoine on vahvasti ruskeaan taittuva luumu.


07 Bleu Pensée on upea tumma siniharmaa jossa sinistä glitteriä!


Tässä ne kaikki swatchattuina kädelle. Yksinäinen viiva vasemmalla on juurikin se 08 Bleu Volubilis josta rakkauteni Yves Rocher-silmänrajauskyniä kohtaan alkoi.
Otin kuvat luonnonvalossa:


...ja kuvausvalojen kanssa:


Bleu Pensée pääsi jo testiin, tässä meikissä käytin sitä sisärajauksiin.

Kynän glitteri ei tuntunut ollenkaan sisärajauksissa, ei raapinut eikä karissut ja itse kynä on hyvin pehmeä ja miellyttävä käytössä. Sillä oli helppo piirtää ripsien tyveen ja viivaa pystyi häivyttämään tarvittaessa.
Minulla sisärajaukset ei juuri koskaan pysy koko päivää täydellisinä ja tämäkin kului hieman silmän ulkokulmassa mutta silti pysyvyys on mielestäni keskivertoa huomattavasti parempi!

Kivoja kyniä, näitä pitää varmaan sitten tilata lisää. Hintakaan ei ole paha, normaalisti noin kympin verran/kpl, nyt olivat sitäkin halvempia loppuunmyynnin vuoksi. Nyyh!

Briefly in English:

I've heard that Yves Rocher is closing all of their makeup stores in Finland. It will reduce to internet shop and maybe one store in Helsinki. I went to the Kuopio store to take a loo at the final sale and buy more eyeliner pencils - the one I already had, 08 Bleu Volubilis, is one of my favorites. The quality is  really good, the pencil is nicely pigmented, soft and easy to work with and the shade, deep teal, is so pretty!

This time I bought three pencils: 10 Eucalyptus is a deep,cool green, 04 Prune Pivoine is heavily brown-tinted prune and 07 Bleu Pensée is a gorgeous dark grey with pretty blue glitter. I used it in this makeup look to line inside my upper and lower lash lines and it was really good to work with - soft, not scratchy at all, staying power also above average.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!