22.3.2016

Make Up Store Brow Pomade


Make Up Store laajentaa pontevasti kulmakarvameikkien valikoimaansa. Reilu kuukausi sitten Suomeen rantautuivat nämä uuden uutukaiset yksittäispakatut sävytetyt kulmakarvavahat nimeltä Brow Pomade.

Brow Pomade on saatavissa neljässä eri sävyssä sekä lisäksi täysin värittömänä. Periaatteessa tällä purnukalla voi tehdä koko kulmakarvameikin. Tai jos haluaa panostaa, päälle voi levittää lisäksi puuterimaista kulmakarvaväriä tai taiteilla yksityiskohtia kulmakynällä. Mutta noin keskivertomeikkaajalle tämä yksi tuote saattaa hyvinkin mainiosti olla ihan tarpeeksi kulmakarvameikkiä.


Kuvassa näkyy kaikki viisi vaihtoehtoa. Tosin swatchiin en luottaisi ihan 100% koska kuva on otettu sisätiloissa keinotekoisessa valaistuksessa. Näissä on pigmenttiä, mistään läpikuultavasta tuskin näkyvästä sävyvahasta ei ole nyt kysymys.

Ylinnä on swatchattu myös se väritön vaihtoehto Pale (aine on purkissa läpikuultavan valkoista) mutta sitä ei iholla oikein näy.
Uskallan ennustaa että Suomessa myydyimpiä sävyjä tulevat olemaan kaksi vaaleaa sävyä Blonde ja Brunette. Brunette ei nimestään huolimatta ole kovin tumma, sellainen tuhkainen maantienvärinen vaaleahko ruskea. Myös toiseksi alin sävy Dark Brown on hyvä, viileä neutraali harmaalla taitettu ruskea. Alin sävy Nearly Black on aika tumma, toisaalta mustatukkaiselle ja tummemmalle iholle se on kaunis ja luonnollisen näköinen. Se ei ole ihan musta mutta melkein, kuten nimestäkin voi päätellä.

Minä valitsin sävyn Dark Brown. Joo, se on ehkä mulle, luonnostaan vaaleanruskeat hiukset omaavalle tyypille, vähän tumma. Mutta tykästyin sen viileään sävyyn. Sitäpaitsi blondeille suunnattuja kulmajuttuja mulla on jo ihan tarpeeksi. Eikä sitä ikinä voi tietää, millaiseen tukanväriin seuraavaksi hurahdan!

Mustaan krokotiilikuosiseen pahviin pakattu muovinen läpinäkyvä purnukka on ihan pikkuinen!Vertailun vuoksi, vasemmalla on Anastasian Dipbrow Pomade (4g), oikealla MUS Brow Pomade (3,5g). Toki paksupohjaiseen lasipurkkiin pakattu Dipbrow on huomattavasti painavampi tapaus, mutta oikeasti eroa on vain 0,5g itse tuotetta.

(Maskeeraajana aina arvostan mahdollisimman kevyttä pakkausta että jaksaa sitä pakkia liikutella!)


Plussapuolena (ja erona Anastasian Dipbrow Pomaden pakkaukseen) on purkin pienehkö suuaukko. Minä olen ehkä vainoharhainen, mutta pelkään kulmakarvapomadan kuivuvan liian nopeasti purkkiinsa, jos sen pinta on laajalti ilmalle alttiina.
Siveltimellä ainetta on helppo ottaa purkista.Tältä Brow Pomade Dark Brown näyttää mun iholle swatchattuna, kuvat otin luonnonvalossa.

Aika tumma, viileähkö sävy. Sopii varmasti monille tummatukkaisille. Ja jopa jos on musta tukka mutta ihonsävy suht. vaalea, ottaisin mieluummin tämän Dark Brown kun tummimman sävyn Nearly Black. Se saattaa olla jo liian kova vaalealla iholla.


Koostumus tässä "sinkkupomadassa" on minusta pehmeämpi ja kevyempi kuin esim. näissä vasemmanpuoleisessa kuvassa olevissa MUS kulmakarvatrioissa Premium Tri Brow (oma postaus siitä tuotteesta tässä), joissa siis on keskellä vaha ja sivuilla kaksi puuterimaista kulmakarvaväriä. Premium Tri Brow'n vaha on jähmeämpää ja stydimpää. Muistaakseni Premium Tri Brow'n vaha sisältää mehiläisvahaa, tässä Pomadassa sitä ei ole. (Kuulemma Make Up Store haluaa nyt päästä eroon kaikista eläinkunnasta peräisin olevista raaka-aineista ja olla mahdollisimman vegaaniystävällinen merkki. Eikä muuten testaa eläimillä, tiesittekö?) Mutta joo, mehiläisvahan puuttuminen saattaa ehkä selittää kevyemmän ja hiukan ohuemman koostumuksen?

Kokemukseni mukaan Premium Tri Brow on erittäin pysyvä ja vedenkestävä. Brow Pomade kestää sekin hyvin vettä eikä liukene paikaltaan, jos kulmakarvat kastuu, vaikkapa sateella. Itse asiassa testasin sitä levittämällä kädelle ja hinkkaamalla swatchia sitten sormin kraanan alla - ei hävinnyt mihinkään.

(Myös Anastasian Dipbrow Pomade on jähmeämpää ja jotenkin paksumman oloista. Tilanne saattaa muuttua kun oma MUS-vahapurkkini on ollut käytössä pitempään, ehkä sekin jähmettyy enemmän vähän kuivuessaan.)
Kevyesti annosteltuna Brow Pomade tekee kulmiin pehmeän ja luonnolliseslta näyttävän meikin. Se värjää karvat ja myös ihon karvojen alla/väleissä joten kulmakarvoista tulee tuuheamman näköiset. Kapealla siveltimellä kulmiin voi piirtää tällä vaikkapa ihan yksittäisiä "karvoja". Jos iho on hyvin rasvoittuva, ihon kulmien ympäriltä voi kevyesti puuteroida.

Kevyemmän koostumuksensa takia se ei fiksaa karvoja paikoilleen ihan niin pitävästi kuin Premium Tri Brow'n pomada mutta jonkin verran kuitenkin. Karvoja voi tämän avulla asetella haluttuun järjestykseen ja suuntaan. Ihan itsepäisimpiä karvoja tämä ei kuitenkaan jaksa pitää kurissa.

Pomadan päälle voi levittää puuterimaista väriä - pomadan jättämään hiukan tahmeaan pintaan se tarttuu paremmin kuin paljaaseen ihoon/karvaan. Tai sitten voi vain mennä eteenpäin! Itse miellän sen just sellaiseksi nopeaksi ja huolettomaksi kulmakarvameikiksi. Pomadalla tehty kulmakarvameikki on pehmeämpi kuin kynällä piirretty ja näyttää tosi luonnolliselta - ainakin jos oppii annostelemaan pomadaa sopivan vähän.

Muokattu 24.03. Lisäsin kuvia: 1. kulmakarvoista täysin ilman meikkiä, 2. pomadan levitysvaiheessa ja
3. - 4. valmiista silmämeikistä jossa kulmakarvameikkinä vain tämä Brow Pomade Dark Brown, sekä luonnonvalossa että kuvausvalossa kuvattuna (irtoripsien kera). Ja vielä 5. kokokasvokuva jossa tämä sama meikki ja kulmakarvat.

Brow Pomade on Suomessa normihinnaltaan n. 21€, nyt maaliskuun loppuun asti tarjouksessa 15€/kpl.4 kommenttia:

 1. Hei, kiva kun kirjotit tästä! Mä hiplasin näitäkin siellä Make up storen pisteellä ja arvoin juuri tämän dark brownin kanssa. Sävyltään olis varmaan aika lailla sitä mitä haen, enemmän tumman harmaa kuin varsinaisesti ruskea. Mun kulmat on väriltään melkein mustat, hiukan tummemmat kuin hiukseni ja iho on vaalea luokkaa mac nc15 niin kuin sullakin. Melkein kaikki ruskeat kulmavärit erottuvat mun kulmista turhan paljon, joten olen arvellut että ehkä seuraavaksi jotain tämän tyyppistä sävyä.

  Mutta tämän tummuusaste ja/tai pigmenttisyys on toinen, mikä mietityttää sävyn sopivuuden lisäksi, niin siksi ei lähtenyt mukaan vaikka oli tosi hyvä tarjous. Eli että jos täytyy olla tosi varovainen ettei mene liian tummaksi, niin ei tule ehkä käytettyä, koska kiireessä useimmiten meikkaan ;)

  Taaskin ihan kulmakarvoille testaus olisi paras tietty, mutta aina ei edes jaksa alkaa kysellä sellaista. No, vietin kyllä pisteellä aikaa eikä kukaan tullut tarjoamaan palvelua, vaikka muiden merkkien pisteellä ko. Sokkarilla kyllä tullaan. Mä olen ollut siinä käsityksessä, että ainakaan ennen tuota uudistunutta pistettä kukaan ei siellä pitänyt huolta MUS:n hyllystä. Turun sokkarilla siis.

  Mutta toisaalta, olin ihan tyytyväinen että sain ajan kanssa swatchailla ja mukaan lähti kyllä kaksi ostosta, joista en toissalta ole varma oliko ne edes järkeviä. Tai siis ei ne kyllä olleet ;) Ihminen on kumma, joskus pitää harkita jotain ostosta vuosikaupalla ja joskus tekee impulssioston. Tällä kertaa ne oli älyn shimmeriset poskipuna Lust ja bronzer Giraffe. Mutta ehkä niillekin on paikkansa..?!

  Joo, ja siis olis kiva nähdä sun kulmilla tuo Dark Brown.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, mä lisäsin tuohon postaukseen kuvat kulmistani tän Brow Pomade Dark Brownin kanssa ja kokonassukuvan myös! (Oli tarkoitus laittaa meikkikuvat jo alunperinkin tähän postaukseen mutta valitettavasti ne kuvat epäonnistui niin tein koko homman tänään uusiksi.) Toivottavasti niistä saa käsitystä sävystä.

   Mun kulmathan on aika vaaleat (kuten kuvasta näkyy) niin annostelen pomadaa aina tosi kevyesti. Otan siveltimeen pienen määrän, oikeastaan vain hipaisen siveltimen harjaksilla pintaa, ja levitän sen ensin käden iholle, siitä mun on helpompaa annostella väriä lisää. Purkin kannen veivaan samantien kiinni ettei aine kuivu.

   Voi olla että Sokoksilla ei ole Make Up Storen pisteellä omaa tyyppiä. Ainakin meillä Kuopiossa ei ole. Make Up Storen omasta liikkeestä käy siellä myyjä kerran - pari kuussa siistimässä paikkoja ja myös jos Sokoksella on jotain kauneustapahtumia yms. Mutta kyllähän muitten meikkiosaston myyjien kuuluu auttaa, jos haluat kokeilla jotain tuotetta eikä sitä osaston omaa myyjää ole!

   Lust on kiva, mun makuun ehkä liikaa kultakimalletta. Siitä hieman hillitympi on Passion, sellainen pehmeä persikkainen sävy. Siitä tykkään ihan hirveän paljon!

   Poista
 2. Kiitos, kuvat kertovat hyvin! Uskoisinpa, että olis mulle aika passeli, kun sunkin vaaleammille kulmille istuu hyvin. Ja näyttää tosiaan luonnolliselta, kokonassukuva näyttää tasapainoisen kokonaisuuden :)

  Ja joo, kevyesti annostelunkin varmaan oppii, kunhan vaan harjoittelee.

  Ihan varmaan auttavat myyjät kun menee kysymään, mä en vaan ollut sillä tuulella. Joskus on epäsosiaalisempi olo.. ;)

  VastaaPoista
 3. Ja vielä: Kokeilin eilen iltamenoihin sitä Giraffea ja meinasin heti tehdä överit! Täytynee ottaa löysin sivellin mitä löytyy seuraavalla kerralla. Giraffen pakkaus on kyllä ihana! Samoin Lustille pitää löytää oikeampi sivellin, ehkä pienempi, että saan kohdistettua paremmin, mutta kyllä mä olen sitä ihan päivällä jo käyttänyt :)

  VastaaPoista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!