4.3.2016

Make Up Store Smooth Cover Milk. Lisäksi päivän meikki ja tukkapohdintoja.


Make Up Storella on pistetty tuulemaan täysillä ja uusia tuotteita putkahtelee liikkeisiin melkeinpä joka viikko. Uutuuksien joukossa on myös peiteaine Smooth Cover.

Ainakin sävyvalikoima on mahtava! Suomessa on myynnissä kaikki 10 sävyä. Minusta on mahtavaa että Make Up Storella on hyvä valikoima tummia sävyjä ja niissä löytyy monipuolisesti vivahteita. Myös kaikista meikkivoiteista, puutereista ja muista peiteaineista löytyy sävyjä lähes valkoisesta (skandinaavinen sarja kun on kyseessä, heillä on usein onnistuneita vaaleita sävyjä myös) tosi tummaan. Oon aina niin iloinen kun asiakkaalle löytyy sopivan tumma meikkivoide! Usein kuulen että Suomessa on välillä vaikeaa löytää meikkejä tummemmille ihosävyille niin vinkkaan nyt, että MUSin valikoima kannattaa katsastaa ;)

Sain tuotekoulutuksen yhteydessä itselleni yhden näistä peiteaineista. Kymmenestä sävystä mulla on Smooth Cover Milk.

Peittari on pakattu huulikiiltoa muistuttavaan neliskulmaiseen läpinäkyvää muovia olevaan pakkaukseen. Sävyn nimi lukee pohjassa.

Pakkauksessa on korkkiin kiinnitetty applikaattori.


Milk on toiseksi vaalein sävy ja on enemmän neutraali, jopa hieman viileähkö/roosaan taittuva.


Valitettavasti se on mulle hieman liian tumma ja vaaleanpunertava :( Vaalein sävy Ivory saattaa olla parempi match mutta sitä minulla ei ole. Ivory on vaalea ja taittuu kellertävään.

Epäilyksistäni huolimatta halusin kokeilla tätä peiteainetta tositoimissa. Tässä on Milk iholla. Onhan se hiukan liian tumma myös silmänalusillakin :) Vaaleampi ja kellertävä sävy sulautuisi ihooni paremmin.

Kuvassa sitä ei huomaa niin selvästi mutta oli aika omituisen näköistä kun silmänaluset olivat tummempaa beigen sävyä kuin muu kalpea nassuni :D

Itse peiteaine ei ole yhtään hassumpi muuten. Koostumus on kevyehkö enkä usko että se peittäisi mitään suuria iho-ongelmia. Mulle sen peittokyky oli kuitenkin ihan riittävä. Kevyt tummuus ja kirjavuus silmien alla tasoittui.

Tykkäsin myös kosteuttavan tuntuisesta koostumuksesta, aine ei tehnyt silmänalusista kuivannäköisiä eikä korostanut pikkujuonteita.

Levitin meikkivoidetta (It Cosmetics CC+ sävyssä Fair) kasvoille ja kevyesti myös silmänalusille ja se onneksi vaalensi niitä ja tasoitti sävyeroa. Joten loput meikkikuvat eivät enää näytä todellisuutta sen suhteen, miltä Smooth Cover Milk ihollani näyttää.

Tykkäsin kuitenkin tästä mun meikistä! Käytin silmämeikkiin mun uutta make Up Storen 12 luomivärin palettiani Midnight Hour. Se oli spontaani hankinta ja yllätys jopa itselleni, kun en kovin usein edes käytä ruskeita luomivärejä!


Paletista kerron lisää joku toinen kerta, nyt vain esittelen tämän yhden meikin.


Käytin kahta vaaleita sävyä silmän sisäkulmassa, kulmaluulla ja liikkuvalla luomella. Varjostuksena on satiinista harmaataupea ja ulkokulmassa mattaa kylmää tummanruskeaa, se kyllä kallistuu jopa mahongin puolelle.

Rajasin ruskealla kakkumaisella rajausvärillä.
Kulmakarvoissa MUS Premium Tri Brow.


Poskipuna on vanhassa pakkauksessa oleva MUS Fresh. Ja taas kaivoin esiin yhden mun lempparikorostusväreistä, voidemaisen MUS High Tech Lighter Orion.
Pitkästä aikaa esittelen erikseen myös huulimeikin :)


Oikeastaan haluaisin purnata! Nimittäin käytin huulimeikkinä mun ikivanhaa huultenrajauskynää jonka nimi tais olla Sweet Pumpkin (kynä on jo niin pikkuinen pätkä että osa nimestä on teroitettu pois). Tykkään tästä sävystä tosi paljon mutta sitä on jäljellä niin vähän... Mun pitäisi löytää tälle korvaaja ennen kuin on liian myöhäistä!

Tältä näytti kokonaisuus. Tykkäsin meikistä ja tavallaan tukastakin, vaikkaikin sen sävy on haalistunut, on jäätävä tyvikasvu ja se on vähän liian pitkäkin :D Ei se oo niin justiinsa!

Itse asiassa kuvasta on jo pari päivää aikaa ja kävin kampaajalla leikkauttamassa hiukset. Nyt pitää vain keksiä, mitä väriä seuraavaksi! Vai pysyisinkö vielä vaaleanpunaisessa?


 Briefly in English:

Make Up Store has a new Smooth Cover Concealer in 10 shades from light Ivory to dark. I'm very pleased that they have diversity in their foundation, powder and concealer shades as sometimes it's hard to find makeup for darker skin tones in Finland.

I have a shade called Milk, it's second lightest shade. Unfortunately, it's a bit too dark and too cool-toned for my skin tone. I think the lightest one called Ivory would be best as it's light and yellow-toned. The concealer is light and feels moisturizing and not heavy. Doesn't cover serious problems but for me the coverage was enough. 

For eye makeup I used the eyeshadows from my new Midnight Hour palette, also from Make Up Store. Actually, almost all my makeup for this look is from Make Up Store: Premium Tri Brow in Blonde on brows, blush in Fresh (old packaging), one of my favorite highlighters High Tech Lighter Orion and on the lips, lipliner Sweet Pumpkin. I think this shade is discontinued, I'll have to find a similar shade!

My hair in the picture... I like it, even with dark roots and it being too long :D Actually, I've cut it since then. Now I only have to decide, what new hair color I want to do next. Or should I stick with pink for now?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!