28.3.2016

MUS Blush Sand


Ruskeasävyiset poskipunat ovat mulle vieras alue. Rrrrakastan vaaleanpunaisen sävyjä poskipunissa. Itse asiassa suurin osa mun poskipunista on erilaisia vaaleanpunaisen ja pinkin sävyjä. Mutta nyt kuitenkin hankin tällaisen ruskeahkon poskipunan.

Mulla on pitkään ollut sellainen matta persikkaiseen taittuva vaaleanruskea luomiväri joka oli meikkipussin todellinen monikäyttömeikki. Sitä pystyi käyttämään silmämeikkiin, tietenkin. Lisäksi se oli ihan passeli varjostussävy. Kevyesti isolla siveltimellä kasvoille pyyhkäistynä se toimi aurinkopuuterin tavoin ja antoi mun kestokalpealle iholle aavistuksen lämpöä. Tosi kiva helppo sävy arkimeikkiin. Mutta se nappi on ajat sitten koluttu lähes loppuun eikä samanlaista enää mistään löytynyt, lopetettu. Niinpä otin mun vanhan luomivärinapin jämän mukaan ja läksin kaupoille etsimään korviketta!


Tämä Make Up Storen poskipuna oli sävyltään lähes identtinen. Pehmeä vaaleanrusehtava sävy, ei överioranssi, jossa on hiukan persikkainen vivahde. Matta koostumus, ei hajusteita.

Napin pinnassa oleva liskonahkakuviointi varjoineen saa poskipunan näyttämään tummemmalta kuin mitä se on. Poskipunassa on miellyttävä, kevyt koostumusja se on helppo häivyttää. Neliskulmainen nappi on aika reilunkokoinen, 8 grammaa. Minusta tuntuu että tämä tulee kastämään meikkipussissani vuosia!


En aio käyttää tätä sävyä "oikeana" poskipunana. Siihen se on mulle aivan liian ruskea. Pidän poskipunasävyistä jotka antaa iholle raikkaan ja ruusuisen ilmeen, tervettä hehkuvaa punaposkisuutta, että näyttäisin siltä että oon elossa :) Mun tapauksessa sellaisia ovat juurikin vaaleanpunaiset ja pinkit. Mutta ajattelin että Sand olisi hyvä just sellaisena lämminsävyisenä yleisvarjostusvärinä.

Onhan se ehkä typerä päähänpisto käyttää ruskehtavaa poskipunaa tosi kalpealla iholla, mutta jotenkin nyt keväällä halusin jotakin mikä antaa hieman enemmän lämmintä sävyä kasvoille kuin mun perusposkipunat tai ne viileähköt varjostussävyt, mitä normaalisti käytän. Perinteisistä aurinkopuutereista on vaikeaa löytää tarpeeksi vaaleaa sävyä ja niissä on usein liikaa oranssia. Tai sitten jotain älytöntä shimmeria josta en pidä.

Sunnuntai on täydellinen päivä rennolle ja simppelille meikille. Joten vapaapäivänä kaivoin Sand-punani esiin ja testasin.

Tuossa kuvassa minulla on jo meikkivoide (uusi Diorskin Forever 012), irtopuuteri (MUFE HD) ja valovoide silmien alla (MUS Reflex Cover Light).

Lisäsin kulmat (Anastasia Dipbrow Pomade Taupe) ja sitten tein varjostukset mun uudella poskipunalla. Pelkäsin että Sand olisi sittenkin liian oranssi mutta ehkä se on kuitenkin ihan ok.

Käytin samaa sävyä myös luomilla.

Sitten vielä ripset, rajaukset silmiin ja sävytetty huulivoide huuliin. Valmis!


Tämä on ehkä helpoin tapa tehdä näyttävä silmämeikki - selkeä rajaus piirtää silmän esiin ja ruskehtava poskipuna/luomiväri on sopivan tumma että sillä tulee luomelle kevyttä varjoa.
Silti meikki vaati minusta poskipunaa! En ole koskaan ymmärtänyt ihmisiä jotka käyttää vain aurinkopuuteria ja ignooraa poskipunat kokonaan. Minusta parhaat meikit on sellaisia missä on molemmat! Tai jos pitää valita jompikumpi, poskipuna on ehdottomasti tärkeämpi :D

Lisäsin pinkkiä poskipunaa (Chanel Ultrarose) ja korostusvoidetta (MUS High Tech Lighter Orion).

Tässä vielä ryhmäkuva meikeistä. Mun Orion alkaa jo olla pahasti kuopalla! Se on ollut loppuunmyyty jo pitkään, toivottavasti palaa kauppoihin pian, alkaa jo olla paniikki! Yksi parhaista voidemaisista korostussävyistä <3


Mitä tykkäätte kokonaisuudesta? Onko ideoita muista vaalealle iholle sopivista puuterimaisista varjostussävyistä tai sellaisista minikäyttösävyistä?

Briefly in English: I've had this matte, light peachy-brown eyeshadow I used to use as both an eyeshadow, a contouring shade and sometimes I used to dust it lightly on my face with a large brush to give a hint of warmth and color to my permanently pale skin. Well, this eyeshadow is almost all gone and I couldn't buy the same as it's been discontinued. So i had to search for a similar shade.

The closest match was this powder blush from Make Up Store called Sand. It's matte, peach-brownish and quite silky and easy to blend. For this easy Sunday look I used it as eyeshadow and as a contour shade and I think it looked OK. I was afraid it would be too orange on me but it just adds a little warmth.

I love my pink blushes to make me look rosy-cheeked and alive, so I added a pink blush and a highlighter as well.

What do you think? What's your favorite powder product for contouring?

SKIN
Diorskin Forever 012
MUFE HD Loose Powder
MUS Reflex Cover Light

EYES
MUS Blush Sand
MUS Cake Eyeliner Black
Eylure lashes Gilda
Anastasia Dipbrow Pomade Taupe

CHEEKS
MUS Blush Sand (contour)
MUS High Tech Lighter (cream highlighter)
Chanel Blush Ultrarose

Lips

Milani Matte Lipstick #74 Darling


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!