20.3.2016

Pääsiäshenkinen sateenkaarimeikki


Sunnuntaina paistoi aurinko ja kävimme lenkillä ihmettelemässä maisemia ja keväthenkistä upeutta. Ihan totta, jäätävästä tuulesta huolimatta tuntui jo ihan keväiselle! Vastaan taapersi hassuja pikkunoitia koreineen ja pajunoksineen mikä sekin toki vei ajatukset keväthäppeninkien suuntaan - pääsiäisteemaa, suklaamunia ja sen sellaista.

Kotona sitten inspiroiduin taiteilemaan värikästä pääsiäishenkistä meikkiä.
Aloitin sinisellä ulkokulmassa ja keltaisella luomen sisäpuolikkaalla mutta jotenkin innostuin lisäämään yhä enemmän ja enemmän värejä ja kas - sateenkaarihan se siinä!

Tämä on vähän kuin "kuinka monta väriä saan kerralla ympättyä samaan meikkiin" :D

Sisäkulmassa on hohtavaa samppanjanväristä highlightia, sitten luomella keltaista, vihreää, sinistä, violettiä, pinkkiä, punaista ja oranssia. Kulmaluulla hentoa pastellista vaaleanpunaista ja valkoista.

Alaluomella lilaa luomiväriä, violettiä kynää ja sisemmällä puolikkaalla kultaista silmänrajauskynää. Sillä piirsin myös poskiluunsuuntaiset pilkut.


Rajasin mustalla kakkuvärillä.
Irtoripset ovat Eylure Screen Siren, kolmen filmitähtiripsisetin boksista valitsin kevyet ja ilmavat ripset Rita Hayworth in "Gilda".


Lopuksi vielä pari kokonassukuvaa. Tukalle en tehnyt yhtään mitään (pipo tulossa päähän joten en viitsinyt nähdä vaivaa).Kokeilin ensin pinkkiä huulipunaa mutta en tykännyt. Nudekaan ei tuntunut hyvältä idealta. Lopulta päädyin tähän koralliseen sävyyn. Se on MUS Blush (creme) ja vanhaa pakkausmallia. Todellakin toivon että tämä sävy palaa uudistettuun sarjaan.

Mitäs mieltä sateenkaarimeikistä? :)

Briefly in English: It's Spring time! Despite of the chilly wind it really felt like Spring. We went for a walk and saw all the funny little Easter witches with their baskets on their way to collect sweets. So I've done an Easter-inspired makeup look.

I started with yellow and blue eyeshadows but in the end there's a whole rainbow on my eyelids. Added some gold eye pencil on the lower lashline and a few gold dots.
Lashes are Eylure Screen Siren Rita Hayworth in "Gilda".

Lipcolor is an old MUS creme lipstick, Blush. I hope they'll bring this shade back to the new range.

So, how do you like my rainbows? :)

4 kommenttia:

 1. Iiiiik miten ihana!! Tutorial!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, kiitos :)
   Voin tehä tuton samantyylisestä meikistä, mutta oikeastaan tämä on tosi helppo! Perusvärioppia :) Pitää vain muistaa, mikä uusi väri kahden värin sekoittumisesta tulee ja järjestää sävyt luomelle oikeassa järjestyksessä, että meikki pysyy sillai puhtaana värien puolesta eikä tuu niitä likaisenharmaita länttejä, mitä tulee jos sekoittaa keskenään väärät värit.

   Poista
 2. Oooh..! Niin lumoava! Vaikka yleensä pidän astetta hillitymmästä meikistä, niin tässä on jotain kiehtovaa. Ja jännä miten erilaiselta tuo MUS:n blush näyttää sinulla, omilla huulillani se on täysin pinkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos :) On tää mullekin epätavallisen värikäs ja voimakas meikki mutta välillä on kiva irrotella!
   Blush on pinkki. Mun huulilla sellainen koralliin taittuva pinkki. Tuossa laitoin sitä kun ensin kokeilin nudesävyistä huulimeikkiä (se huultenrajauskynä ei halunnut millään lähteä), varmaan siksi näyttää rusehtavammalta mitä oikeesti onkaan :D

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!