18.3.2016

Sfadow and flame!


Mä katsoin pitkästä aikaa uudestaan Taru Sormustenherrasta-leffat. Oli vähän pakko, selvisi että Herra Savolla ne jäi aikoinaan katsomatta, joka ainoa (ei ole lukenut kirjaakaan). Mutta nyt tilanne on korjattu ja ehkä olen saanut myös vähän inspiraatiota tähän meikkiin. Tulenhehkuinen Balrog syvien kaivosten pimeydessä, tuliliekkien sävyjä ja mustuutta! Visualisesti mun suosikkikohtauksia niissä elokuvissa.


Tadaa, mun "shadow and flame"... also known as kevyt päivämeikki/työpäivän meikki :D Ennenkuulumatonta., minä, laiska ihminen, heräsin aamulla varta vasten ajoissa, 6.30, että ehtisin piirrellä sydämeni kyllyydestä! (Se on tää kevät, muita selityksiä mulla ei oo!)

Meikissä käytin sävyjä peräti neljästä eri paletista. Noh, ei se mun vika oo jos kaikki kivat sävyt asuu eri osoitteissa!

Liikkuvalla luomella vanha Ben Nye Lumière Grande Colour LU-7 Tangerine. Intensiivinen hohtava oranssi.

Liikkuvan luomen sisäkulmassa matta keltainen Ibiza Rocks paletista Sleek Del Mar Vol.II. Liikkuvan luomen ulkokulmassa tummanruskea Siesta samasta paletista. Lisäksi käytin paletin persikkaista sävyä San Antonio häivytyksiin.

Luomivaossa mm. sävyjä paletista Sleek Enchanted Forest: matta tumma pinkki Beatrice ja lähempänä ulkokulmaa matta viininpunainen Anastasia. Samaa sävyä käytin myös alaluomella.

Lisäksi käytin mun suosikki-Dioria, palettia 876 Trafalgar: silmän sisäkulmaa kirkastamassa on vaalea kullanhohtoinen sävy ja luomivaon häivytyssävynä paletin keskimmäisen napin karpalonpunainen luomiväri.

Hommiin pääsi myös Kat Von D Innerstellar. Ihan ulkokulmassa mattamusta Killing Moon ja kulmaluulla vaniljanvaalea Lycan.

Musta kakkurajaus by Make Up Store.


Tällä meikillä heiluin töissä. Kommenttejakin tuli muutama, positiivisia :) Itse tykkäsin punasävyistä tän mun pinkin tukan kavereina tosi paljon. Tykkään myös siitä, miten näissä kuvissakin on sellainen oma punasävyinen maailma.

Meikkikuvat ehdin ottaa vasta kotona työpäivän jälkeen eli meikki ei ehkä ole niissä ihan parhaimmillaan enää mutta tosi hyvin se oli pysynyt! Käytin tällä kertaa kakkumaisen rajausvärin ohentamiseen veden sijaan MUS Mixing Liquid-litkua, se teki rajauksista todella pysyvät (kun mun raskailla ja rasvoittuvilla luomilla nykyään leviää geelimäisetkin eyelinerit, pohjustajista huolimatta, nyyh!).


Briefly in English: I've got inspired by the Lord Of The Rings movies we watched not so long ago with my husband (can you believe it was the first time he saw those movies?). The Balrog scenes are visually among my favorites. So I did this look with orange and red tones and black. I really like how the red shades look with the pink hair.

I only had time to take makeup pictures after work but the makeup stayed on surprisingly well.

I used 4 palettes and one single eyeshadow.

On the lid: Sleek Del Mar Vol.II Ibiza Rocks, Ben Nye Lumière Grande Colour LU-7 Tangerine.
Inner corner: light gold shade from the Dior 5 Couleurs 876 Trafalgar.
Outer corner: Sleek Del mar Vol.II Siesta, Kat Von D Innerstellar Killing Moon.
Crease: Sleek Enchanted Forest Beatrice, Anastasia.
Transition colors: Sleek Del Mar Vol.II San Antonio, central cranberry red shade from the Dior 876 Trafalgar.

Liner: Make Up Store Cake Liner Black + Mixing Liquid (to make the liner last longer and make it waterproof).

Brows: Anastasia Dip Brow Taupe, Make Up Store Eyeliner Pencil Taupe.

Blush: Chanel Ultra Rose.

2 kommenttia:

 1. Tääkin on ihana! Ja voi että noi sun hiukset on hyvännäköiset! Hitsit kun aina ihailen tällaisia vähän värikkäämpiä meikkejä ja aina innostun, että pakko kokeilla joskus, mutta kun töihin en oikein voi kauhean kirkkaita ja voimakkaita meikkejä tehdä ja sitten jos on joskus jonnekin rientoihin lähdössä niin joko unohdan tai sitten menee pupu pöksyyn. Niin tai vaihtoehtoisesti alan väkertää ja tuskastun kesken tekemisen kun tuntuu, että tulee pelkkää sotkua vaan... :-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mohn!

   Mä huomaan että mun mukavuusalueen rajat ovat siirtyneet pikkuhiljaa viime aikoina, mitä vahvoihin meikkiväreihin tulee. Ennen usein käytin suht. keveitä ja "luonnollisia" meikkejä, nyt kokeilen enemmän kaikkea mahdollista.

   Töissä olin tuolla lookilla ja mukavaa kyllä, useampi asiakas tuli kommentoimaan että "onpa kiva tukka" :) Yks rouva kyseli tosi pitkään, miten tällainen on mahdollista saada ja onko vaikeaa ylläpitää. Ties vaikka täräyttää itellekin :) Nyt hommasin lisää erilaisia taittosävyjä, tällä viikolla alan testaamaan uusia vivahteita. On tää sellainen jatkuvasti muuttuva ikuisuusprojekti!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!