8.3.2016

Sleek i-Divine Enchanted Forest 098. Ehkäpä paras Sleek-paletti!


Haluaisin esitellä teille minun tämän hetken suosikkipaletin! Se on Sleek i-Divine Mineral based Eyeshadow Palette Enchanted Forest 098 ja se on aivan uskomattoman upea. I'm in love!

Valitettavasti tätä palettia on ainakin toistaiseksi turha etsiä Citymarkettien valikoimasta, vaikka hiljattain sinne ilmestyi muutama Sleek-paletti. (Tässä esittely yhdestä niistä, paletista Del Mar Vol II.) Tilasin omani suomalaisesta nettikaupassa Pretty.fi ja siellä se maksoi 13,90€. Varsin edullinen meikkituote siis, kyseessä sentään 12 luomivärin paletti (vaikkakin kompaktin kokoinen sellainen). Samalla kertaa klikkasin ostoskoriin pari muutakin juttua.

Paletin pelkistetty design on sama kuin muissakin i-Divine-paleteissa. Mustaa muovia, sisällä kannen kokoinen peili, kaksipäinen vaahtomuovinen levitin luomiväreille ja kaksitoista upeaa sävyä.

Paletin Enchanted Forest on teemaltaan satujen lumottu metsä, luomiväreillä on hauskoja nimiä tyyliin "Prince Charming" ja "Fairy Godmother". Tykkään saduista joten teemakin tuntui heti omalta :) Mutta satumaisten nimien lisäksi tämä paletti osoittautui ihan mahtavaksi kaikin tavoin!Tein swatchit tapani mukaan sormella puhtaalle iholle ilman pohjustusta. Tällä kertaa kuvasin luomivärit sekä luonnonvalossa että kuvausvalojeni avulla.

Ylärivi luonnonvalossa:Glass Slipper on niin vaalea, että näkyy huonosti mun iholla. Se on mattasävy ja jokseenkin kevyt ja läpikuultava. Toki sitä pystyy kerrostamaan jos tarvitsee vahvampaa vaaleaa. Tykkään siitä erityisesti kulmaluulla tai tummempien sävyjen vaalennus-/häivytyssävynä.

Beatrice on sekin matta, harmaalla ja lilalla taitettu karpalonpunaisen sävy.

Perla on kaunis hohtava kylmä vaaleansininen, sellainen laventeliin vivahtava sävy joka hohtaa tietyssä valossa melkeinpä hopeisena. Näen siinä myös lilan vivahteen.

Fairy Godmother on sekin hohtava, hyvin vaalea vaaleanpuisen ja persikkaisen rajamailla taiteileva sävy.

Grand Duke on upea! Valtavan kaunis sinisen sävy, sinistä violetillä pohjalla. Jo pelkästään tämän sävyn takia kannatti ostaa koko paletti!

Drizella on hohteleva khakinruskea. Hyvin pigmenttinen ja kaunis iholla. Yllättäen ihastuin myös tähän sävyyn. Minusta se on hyvä lisäys tähän palettiin, jotenkin tasapainottaa setin muutamia huomionhakuisempia sävyjä (Grand Duke, sinusta puhutaan!) mutta ei jää itsekään seinäkukkaseksi.

Tältä samat sävyt näyttää kuvausvalojen alla:


Grand Duke avautuu sähkövalossa minusta vielä upeampana. Tosi kaunis sävy iltameikkiin!


Paletin alarivi.

Ensin luonnonvalossa:Pumpkin on lämmintä kultaa ja todellakin kurpitsankeltaista. Tässä luomivärissä on ihanan pehmeä koostumus, sellainen ylellisen silkkinen.

Prince Charming yllätti jopa minut, vaikka olen tottunut siihen että Sleekin luomivärit ovat pääsääntöisesti pigmenttisiä. Tässä mattanapissa on väriä! Sinivihreä sävy, sellainen kauniin murrettu. Tämäkin on upean silkkinen koostumukseltaan.

Happily Ever After on erittäin kaunis sinivihreä hopeisella hohteella. Uskomattoman hohtava! Tämä levittyy kuivanakin kauniina hohtavana kerroksena. Vastaavaa efektiä ei saa aikaiseksi kaikkien hohtavien luomivärien kanssa, vaikka ne levittäisi iholle kostealla siveltimellä!

Anastasia on matta, syvä viininpunainen luomiväri. Tämä tuntuu sormella koskettaessa kuivemmaltamutta silti levittyy iholle hyvin eikä juuri pölise. Minusta erittäin kaunis sävy silmämeikissä, taikoo mun harmaista silmistä siniset.

Daphne on sekin satumaisen kaunis! Jalokiven lailla hohtava sinisellä ja metallisella harmaalla taitettu tyylikäs vihreä sävy. Koostumus samankaltainen kuin sävyssä Happily Ever After.

Lady Tremaine on tarpeellinen tumma sävy. Satiininen koostumus, silkkinen tuntu ja mun lemppari tumma vivahde - sekoitus syvää tummaa suklaata, harmaata ja luumua. Tällä saa vaikkapa tehokasta tummennusta ulkokulmaan.

Tässä samat sävyt kuvausvalossa:Tämä paletti ei todellakaan ole tylsä :) Kaksitoista sävyä ja kaikki laadultaan hyviä, osa jopa erinomaisia! Ja niin kauniita värejä! Tykkään siitä että pelkästään tällä yhdellä paletilla voin tehdä niin paljon täysin erilaisia meikkejä.

Tässä mun eka kokeilu paletilla Enchanted Forest.
Liikkuvalla luomella Perla, varjostuksena Grand Duke, luomivaossa Beatrice ja kulmaluulla Glass Slipper.

Silmän sisäkulmassa Fairy Godmother, alaluomella Drizella ja ulkokulmassa Lady Tremaine.

Sisärajat rajasin mustalla kynällä.


Tässä meikissä käytin paletin ah-niin-kauniita sinivihreän ja harmaanvihertävän sävyjä. Mun suosikkeja vaaleanpunaisen tukan kanssa.

Kulmaluulla matta Glass Slipper. Liikkuvalla luomella ihana Daphne ja liikkuvan luomen keskellä Happily Ever After.

Varjostuksena matta Prince Charming. Ihana luomiväri - pigmentti on todella hyvä mutta luomivärin hienojakoinen koostumus ei tee häivyttämistä vaikeaksi.

Sisäkulmassa Fairy Godmother.

Alaluomella sisemmällä puolikkaalla Drizella ja ulomaalla puolikkaalla Daphne.


Ensin tein tän meikin pinkeillä kulmakarvoilla. Mutta jotenkin tuntui että on liikaa kaikkea ja pyyhin pinkit kulmat pois, tein tilalle neutraalit taupet.


Kulmakarvoihinkin käytin palettia Enchanted Forest. Kulmissa siis mattasävyt Beatrice ja Anastasia. Ei ehkä mennyt kulmakarvat ihan nappiin mutta silti tykkään noista sävyistä!


Toistaiseksi oon tehnyt tällä paletilla vain nämä kaksi meikkilookia mutta aion käyttää palettia jatkossa usein. Itse asiassa mietin että pitäis hankkia toinen samanlainen, kaiken varalta!

Briefly in English: I'm basically in love with Sleek i-Divine palette Enchanted Forest! Great shades, great pigmentation, lovely names for eyeshadows - "Glass Slipper", "Happily Ever After". All for under 14€! Amazing!

So far I did only two looks with this palette but I plan to use it a lot. And I probably should get a double just in case. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!