7.3.2016

Tilannepäivitys ja sinilila meikki paletilla Enchanted Forest


En ole päivittänyt blogia taas muutamaan päivään. Jäi putki päälle. En tarkoita mitään alkoholiin liittyvää, mun "putket" liittyvät yleensä siihen että löydän kiinnostavan kirjan/kirjoittajan ja luen melkein non-stop, kunnes saan luettua loppuun tai menetän mielenkiintoni. Niin kauan kuin muistan, mulle on aina välillä käynyt niin - hurahdan johonkin kirjaan tai peliin tai maalaukseen ihan täysillä eikä elämään mahdu samalla mitään muuta - ja sitten se taas loppuu.

Viikonloppu perjantaista maanantaihin meni lähinnä siinä että istuin sohvalla läppärin edessä ja tutkin erään venäläisen kirjailija-bloggaajan viiltävän älykkäitä kirjoituksia. Välillä nauroin niin että olin tippua sohvalta, niin teräväkielisesti hän laukoi kirjallisuudesta, ihmisistä ja Venäjän tilanteesta. En jaksanut meikata, hädin tuskin kerkesin välillä syömään :D Onneksi mieheni ymmärtää näitä mun muutaman päivän "poissaoloja".Nytpä esittelen yhden viikontakaisen meikin jonka tein paletilla i-Divine Enchanted Forest. Paletista haluaisin kirjoittaa lähiaikoina ihan kunnon oman postauksen swatcheineen, se on ehdottomasti sen arvoinen! Siis ihan mahtavia luomivärejä - pigmenttiä löytyy, sävyt uskomattoman kauniita ja muutenkin tämä taitaa olla laadultaan yksi parhaita luomiväripaletteja, piste. Sleek se osaa yllättää!


Tämä kylmien, lilasävytteisten sinisten ja pinkin yhdistelmä tuo mieleeni 80-luvun tyylit, tai ainakin kasarielokuvien meikit. Jotenkin tykkään tästä tositosipaljon!

Viikko sitten mulla oli vielä vaaleahko tukka (vaaleanpunainen hiusväri oli melkein kokonaan haalistunut), nykyisen pinkin (taas) värin kanssa tuollainen siniviolettipinkki silmämeikki saattaa olla too much...Sleekin luomivärit yleensä pysyy minulla moitteettomasti, kunnes pyyhin ne itse illalla pois. Tämä kerta ei ollut poikkeus - menin iltapesulle n. puoli kahden maissa yöllä ja silmämeikki näytti silloin edelleen hyvältä.


Briefly in English: I didn't post anything for a few days as all my time was spent reading. I was always like this - I find a good book/game or start a painting and then I only do this one thing, read or play or paint - and nothing else. I'm lucky my husband understands and is OK with this pattern.

Now I want to show this makeup look from week ago that i did with Sleek i-Divine palette Enchanted Forest. The palette is great and deserves it's own post! Great pigmentation, beautiful shades and stays put - I washed this look off at 1.30 AM and it still looked good  at that time.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!