28.4.2016

Dot! Dot! Dot!


Pilkkuhyökkäys! Minusta tuntuu että pilkkuja on nyt joka paikassa :D
Ja pilkut on aivan hurmaavia!
Me ostettiin pitkästä aikaa ilmapalloja vapuksi :) Polka-dot palloja! Pastellisävyisiä, valkoisilla pilkuilla.


Ja ilmapalloista tuli idea tähän vappuhenkiseen meikkiin. Pastellisävyjä ja pilkkuja, pastellisävyisiä ja valkoisia pilkkuja.


Tein ensin silmämeikin rajauksineen ihan normaalisti. Käytin MUSin luomivärejä, vaaleaa lilaa sävyä Butterfly (on niitä vanhoja lopetettuja nappeja) ja helmiäisvalkoista Satin (tämä on siirtynyt uuteen valikoimaan myös).

Rajausvärinä musta MUS Cake Liner.


Sitten tein erivärisiä pilkkuja luomiväreillä ja kosteilla eyelinersiveltimillä. Käytin joka värille omaa sivellintä, että värit pysyisivät mahdollisimman puhtaina ja kirkkaina. Periaatteessa toki pärjää yhdellä siveltimellä, jos sen puhdistaa välillä esim. pikaputsarilla (mun suosikki on Kicksin sivellinputsarisuihke - nopea ja tehokas! Ja edullinen!).


Itse asiassa tein pilkkuja vain toiseen silmään. Toisessa oli tämä sama meikki mutta ilman pilkkuja. Jostain syystä epäsymmetrisyys ei vaivannut mua lainkaan, päinvastoin, tuntui että pilkut molemmissa silmissä olisi vähän liikaa. Harmi kun mulla ei oo kokonassukuvaa :D

Pilkkuja on näkynyt muuallakin :) Diorille on tullut kynsilakkasettejä, joissa on kaksi toisiinsa mätsäävää lakkaa - pohjalakkasävy ja pilkkulakka - sekä pilkkujen tekoon tarkoitettu työkalu.

Tällaiset pilkkukynnet bongasin tänään  - nämäkin tehty Diorin lakoilla mutta ei niillä valmispilkkusettilakoilla vaan vakkarivalikoimaan kuuluvalla taupella 403 Palais Royal ja kevätkokoelman vaaleansinisellä Bleuette 301. Jotenkin aivan suloiset yhdessä, vai mitä?

Musta muuten tuntuu että Bleuette on hankittava minunkin! Rakastan vaaleansinisiä kynsilakkoja ja toi on aika lailla täydellinen!

Ehkä kokeilen huomenna jotain erilaista pilkkumeikkiä. Jos totta puhutaan, tekisi mieli kokeilla niitä feikkipisamia, mitä instagram on ollut viime aikoina pullollaan. Jos asiaa miettii, niin eihän siinä ole mitään järkeä - tahallaan piirtää pilkkuja tasaväriselle iholle :D Vielä pari vuotta sitten pisamista yritettiin lähinnä päästä eroon! Mutta ajat muuttuu ja nyt pilkut rules!

4 kommenttia:

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!