15.4.2016

Riittääkö että on nätti? Milani Illuminating Face Powder 03 Beauty's Touch


Milani Illuminating Face Powder 03 Beauty's Touch on niin söpö - pyöreä vaaleanpunaisen, vaaleanruskean ja beigen sävyissä valmistettu kohokuvioruusuin koristeltu moniläyttöpuuteri. En voinut vastustaa!


Pohjassa olevat kuvat ja tekstit ilmoittaa, että puuteria voi käyttää "ultra-smoothina" korostuspuuterina, aurinkopuuterina & poskipunana. Kieltämättä "lit-from-within radiant glow" ja "instant healthy, sunkissed finish" kuulostaa kaikki todella hyvältä! Mutta toimiiko tämä oikeasti?


Ihmepuuterin pinta vetoaa pikkutyttöön minussa :) Sooooo prettyyyyy! :)

Iholla tilanne on vähän toisenlainen.
Tämän vaimean väriläntin onnistuin hinkuttamaan iholle kun kerrostin puuteria ihan hulluna! Sekoitin värin kaikista puuterin erivärisistä ruusuista.


Poskipunana tai aurinkopuuterina Beauty's Touch toimii vain, jos olet todella vaaleaihoinen ja tykkäät hyvin,hyvin kevyestä lookista.
Aurinkopuuterina tätä on erityisen hankalaa käyttää siksikin, että niihin tummempiin ruusuihin osuminen vähänkin isommalla aurinkopuuterin levitykseen sopivalla siveltimellä on, noh, hankalaa.

Entäs highlighter-ominaisuus? Se lit-from-within glow?

Tässäkään suhteessa ei oikein vakuuta. Makuuni tämä puuteri ei vain ole tarpeeksi hohtava. Sellaista kuultavaa, valoataittavaa efektiä en tätä puuteria käyttäessäni ihollani huomaa. Lisäksi puuteri on koostumukseltaan hiukan liian karkea ja jotenkin sameahko iholla, ainakin jos sitä vertaa esimerkiksi mun suosikkeihin, Chanelin puuterimaisiin poskipuniin. Niillä tulee poskille kaunista väriä mutta myös hyvin kaunista ja hillittyä, satiinista hohtoa. Ja hienojakoisina eivät näytä iholla erottuvalta puuterikerrokselta.


Käytin tätä kirkastavaa puuteria muutaman kerran, lähinnä poskipunan ominaisuudessa. Kuten jo kävi ilmi, tästä tuotteesta ei tullut suosikkia. Minulla on puutereita, korostuspuutereita, poskipunia ja aurinkopuutereitakin, jotka ovat parempia kuin tämä nätti ruusunen.
...Mutta on se silti nätti :)

Milani Illuminating Face Powder n. 17,50€. Omani tilasin nettikaupasta eleven.fi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!