18.4.2016

Spring green & glitter!


Huomenna olen pitämässä Make Up Storella meikki-iltaa jossa teemana värien käyttö meikissä. Ihana ja hauska aihe! Paitsi että olen itse viime aikoina lomaillut ja lomameikit ovat olleet sellaisia laiskanpuoleisia hillittyjä viritelmiä, ei niistä ole edes kuvia :D Nyt sitten ajattelin skarpata ja tehdä vaihteeksi jotakin värikästä! Sellaista keväistä :)Ostin huhtikuun aikana aika paljon kosmetiikkaa. Ehkä vähän liikaakin. Esittelin jo Tallinnanmatkan ostoksiani mutta tässä vielä lisää: osan hankin paluumatkalla Helsingistä, loput on alkukuun ja tämän viikonlopun meikkishoppailuja.

Kultaiset glitterilakat ovat Herra Savon ehdotus. Hän tykkää kaikesta kimaltavasta :D Hän myös bongasi kultaisen ja vihreän glitterin Make Up Storella joten hankin sitten molemmat (kuvassa näkyvät kaksi pientä pyöreää mustaa purkkia). Nämä glitterit ovat vanhaa mallia enkä usko että niitä enää ois joka paikassa saatavilla, olivat alessa, siksikin piti hamstrata!

Toinen niistä, vihreä glitter Galaxy, on pääosassa tässä meikissä.

Yhdistin vihreään glitteriin ruohonvihreää, minttua ja violettiä sekä häivytyksiin kevättaivaan kuulasta vaaleansinistä ja hiukan luonnonvalkoista.

Skarppi musta rajaus ja ripset pitävät väripläjäyksen kasassa.

Galaxy-glitterin väri tuo mieleen vihreät omenat ja chartreuse-liköörin.

Kukkuu!

Kynsissä on muuten päällekkäin molempia mun uusia kultaglitterilakkoja ja pohjalla kerros vihreää shimmerlakkaa MUS Henric. Yksinään mulla ei juuri ollut sille käyttöä - jotenkin tämäntyyppinen lämmin vihreä on mulle hankala väri - mutta tästä kokonaisuudesta tykkäsin. 

Tavallaan on kivaa että kynnet ja silmämeikki jotenkin mätsää, vaikka tietenkin sen huomaa vain kun viuhtoo käsillä kasvojen lähellä :D En todellakaan aina ajattele kynsilakan väriä meikatessani mutta poikkeuksiakin toki tapahtuu! (Ainakin tuli kivoja kuvia!)


Pitää huomiseksi keksiä joku hauska uusi värikombo itselleni! Miellän omat työmeikit sellaisiksi eräänlaisiksi esiintymismeikeiksi, varsinkin kun tiedän hyvin että asiakkaat kiinnittää niihin huomiota. Mun työmeikki saa olla näyttävä ja joskus vähän överikin, minusta on kivaa jos se sopii jotenkin siihen aiheeseen tai teemaan, mikä milloinkin on tapetilla. Sitä kevyttä neutraalia sitten vapaa-aikana ;)

Mätsäätkö sinä kynnet ja muun meikin? Tai onko sillä ollenkaan väliä, sopiiko ne yhteen?

2 kommenttia:

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!